Αναστέλλεται προσωρινά η έκδοση της «Κυκλαδικής»

admin
02/07/2015 05:38
 
 
 

 

«Ανυπέρβλητα αντικειμενικά προβλήματα» στην ομαλή τροφοδοσία πρώτων υλών, εξαιτίας των τρεχουσών οικονομικών εξελίξεων ανάγκασαν τον εκδότη της εφημερίδας «Κυκλαδική» Παναγιώτη Καρανίκα να αποφασίσει την προσωρινή αναστολή της έκδοση της.

Ο κ. Καρανίκας έχει ήδη αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος, εκφράζοντας την ελπίδα η εφημερίδα να βρεθεί σύντομα ξανά στα χέρια των πιστών αναγνωστών της.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκδότης της «Κυκλαδικής» έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι – αναγνώστες,

Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι λόγω ανυπέρβλητων αντικειμενικών προβλημάτων στην ομαλή τροφοδοσία πρώτων υλών (χάρτου κλπ), που είναι απαραίτητα για την εκτύπωση της εφημερίδας μας (εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των τραπεζών και του capital control), η έκδοση της εφημερίδας «Κυκλαδική» αναστέλλεται προσωρινά.

Καταβάλλουμε προσπάθειες να προμηθευθούμε πρώτες ύλες από συναδέλφους, μέχρι και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς αυτήν εξέλιξη, και ελπίζουμε χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές να είμαστε και πάλι στην κυκλοφορία.

Ζητούμε συγγνώμη γι’ αυτή την εξέλιξη, όμως δεν εξαρτάται από την εφημερίδα μας ο τρόπος διακινήσεως των απαραίτητων για την εκτύπωσή της, αναλώσιμων υλικών.

Με τιμή

Παναγιώτης Π. Καρανίκας

Εκδότης

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*