VIDEO: Πλήθος δημοσιογράφων και βραβεύσεις στο 10ο Φεστιβάλ πατάτας Νάξου (φώτος)

10ο Φεστιβάλ πατάτας
Newsroom
08/09/2019 03:12
 
 
 

 

Με τη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Άννα ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ το 10ο Φεστιβάλ πατάτας της ΕΑΣ Νάξου.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους αρκετός κόσμος παραβρέθηκε και φέτος στην εκδήλωση ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι από τα κανάλια και άλλα ΜΜΕ της χώρας.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΠρωταγωνίστρια φυσικά η πατάτα η οποία προσφέρθηκε άφθονη στον κόσμο μαγειρεμένη σε διαφορετικές συνταγές.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΜε κεντρικό σύνθημα «φυτεύουμε πατάτες για καλό σκοπό» οι παρουσιαστές Χρήστος Νέζος και Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησαν για την κοινωνική προσφορά της ΕΑΣ αλλά και τα προϊόντα (πατάτες που φυτεύτηκαν το τριήμερο του φεστιβάλ, γραβιέρα και κρέατα) που θα δοθούν για καλό σκοπό, στο πρότυπο νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΑπό την εκδήλωση δεν έλειψαν η ζωντανή παραδοσιακή μουσική με την Ελένη Λεγάκη, το Μανώλη Μπαρμπεράκη και το συγκρότημα τους, ο χορός από τα χορευτικά του ΑΜΣ Φιλωτίου και οι βραβεύσεις.

10ο Φεστιβάλ πατάτας: Βραβεύσεις

10ο Φεστιβάλ πατάταςΣτους αγρότες Βαγγέλη Ζαχαράτο και Νικολέτα Σέργη, στα πρόσωπα των οποίων η Ένωση τίμησε την επιλογή των νέων ανθρώπων να μείνουν στον τόπο τους και να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα και την επιλογή τους να περνούν την παράδοση από γενιά σε γενιά, δόθηκε το πρώτο βραβείο.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΣτη συνέχεια βραβεύτηκε η Κατερίνα Ανδριέλου για την προώθηση της ναξιώτικης γαστρονομίας και των προϊόντων της Νάξου μέσα από τα μαθήματα μαγειρικής που κάνει σε τουρίστες.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΣτην Ένωση Ξενοδόχων Νάξου δόθηκε το επόμενο βραβείο για την προσφορά της στον τουρισμό του νησιού. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρός της και αντιδήμαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΑπό την απονομή βραβείων δεν έλειψε η Blue Star Ferries που στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις της ΕΑΣ Νάξου.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΤο επόμενο βραβείο δόθηκε στον Βασίλη Φραγκουλόπουλο, Νομικό, Οικονομολόγο για τη συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ΕΑΣ.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΤέλος βραβεύτηκε και ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» για τη συμβολή του στην προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού στη Νάξο. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Ψαρράς.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΟ πρόεδρος Δημήτρης Καπούνης και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους, τα Αθηναϊκά ΜΜΕ που διαφημίζουν τα προϊόντα της Ένωσης, τους παραγωγούς και τους χορηγούς του Φεστιβάλ.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΝα σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Παύλος Σατολιάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γκούφας.

10ο Φεστιβάλ πατάτας Ειρήνη Κονιτοπούλου ΛεγάκηΠαρούσα και η μεγάλη τραγουδίστρια της παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν βίντεο με τους χαιρετισμούς των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

10ο Φεστιβάλ πατάταςΝα σημειωθεί ότι ψυχή του Φεστιβάλ αποτελεί η δημοσιογράφος του ALPHA Ελένη Λαζάρου.

Δείτε το βίντεο:

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

10ο Φεστιβάλ πατάτας

Ο χαιρετισμός του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Μάκη Βορίδη

Ο χαιρετισμός του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη:

(Visited 1.271 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*