Επίτιμο δημότη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα ανακηρύξει τον Προκόπη Παυλόπουλο το δημοτικό συμβούλιο

Επίτιμο δημότη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα ανακηρύξει τον Προκόπη Παυλόπουλο
Newsroom
06/08/2019 02:19
 
 
 

 

Επίτιμο δημότη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα ανακηρύξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το δημοτικό συμβούλιο στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή.

Στην ίδια συνεδρίαση, που ίσως να είναι και η τελευταία του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου, θα συζητηθούν ακόμη έξι θέματα που αφορούν την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενου έργου από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τρέχοντα ζητήματα που άπτονται της καθημερινής και εύρυθμης λειτουργίας του δήμου και την κάλυψη ήδη ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στη 1:00 το μεσημέρι.

Στη Νάξο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από πρόσκληση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη θα επισκεφτεί τη Νάξο, κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 11 Αυγούστου, προκειμένου να κάνει τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του «Σμυριδεργάτη», στην περιοχή της Μουτσούνας. 
Όπως φαίνεται ο Μανόλης Μαργαρίτης θα κλείσει την 9ετή θητεία του ως δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τα αποκαλυπτήρια και την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου που κατέχει το υπέρτατο αξίωμα της χώρας.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης 31 Αυγούστου, θα παραδώσει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Δημήτρη Λιανό και το νέο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου, που αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου

1. Ανακήρυξη του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε Κ.Α. του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2019, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 του ν. 4555/2018, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων προς του τιμήν του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αφαλάτωση Ηρακλειάς».
4. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Συλλογή και μεταφορά ογκωδών και λοιπών στερεών αποβλήτων» και «Συλλογής και μεταφοράς ΑΕΚΚ» σε ιδιώτες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 3979/2011.
5. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε επιτροπές προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
6. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 87/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Λ.Τ.Νάξου, η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2018, του νομικού προσώπου.
7. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 33/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2018, του νομικού προσώπου.

(Visited 623 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*