Κατερίνα Φουτάκογλου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη “Δύναμη Δημιουργίας”

Newsroom
22/05/2019 22:44
 
 
 

 

Συμβολαιογράφος Νάξου από το έτος 2010. Κόρη του Στράτου I. Φουτάκογλου, συνταξιούχου Δικηγόρου και της Καλλιόπης Ελευθερίου-Φουτάκογλου, συνταξιούχου Υποθηκοφύλακα Νάξου καθώς και μητέρα του Στρατή–Γιώργου Θεωνά.

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης της Μεγάλης Βρετανίας.

Μετά την άσκηση της στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο πάνω στο Περιβαλλοντικό Δίκαιο επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ανακηρύχθηκε υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών στο Δίκαιο Περιβάλλοντος. Αποφάσισε ωστόσο να επιστρέψει στην οικογένεια της και στον τόπο της, τη Νάξο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Με όραμα και διάθεση να συμβάλλω με την δράση μου, μεταξύ άλλων και στην ποιότητα αυτή, με σεβασμό στην ιστορία, την ποικιλομορφία και την αειφορία του τόπου μας, της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Βρούτση, με τον οποίο μοιραζόμαστε το όραμα αυτό».

(Visited 961 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*