Συνάντηση Γιάννη Κορρέ με το Σωματείο Εργαζομένων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Άκης Αξαόπουλος
20/04/2019 20:13
 
 
 

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κορρέ, πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο εργαζομένων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Παρασκευή 12 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.Τα μέλη του ΔΣ στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε επισήμαναν τα μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του δήμου από την έλλειψη προσωπικού, την εντατικοποίηση της δουλειάς, καθώς και την ελλιπή στέγαση των υπηρεσιών του δήμου.
Τόνισαν την ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε τομείς όπως η καθαριότητα, η ύδρευση και αποχέτευση, ηλεκτρολόγων και λοιπών ειδικοτήτων, προκειμένου να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του συνόλου του δήμου.
Από την πλευρά μας ως Λαϊκή Συσπείρωση επισημάναμε πως όλα αυτά είναι απόρροια της γενικότερης κεντρικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ, η οποία βλέπει τις ανάγκες των εργαζομένων ως κόστος και γι αυτό το κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να ενιαίο σε όλα τα επίπεδα. Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες, αφού είναι η μόνη δύναμη που όλα αυτά τα χρόνια ήταν διαρκώς στο πλευρό των εργαζομένων και στην πρώτη γραμμή των αγώνων.
Δέσμευση μας είναι πως σαν Δημοτική Αρχή θα παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες, για κρατική χρηματοδότηση των δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά και για την ελάφρυνση των δημοτών με τη μείωση των δημοτικών τελών. Στόχος μας η καλυτέρευση και η προστασία της ζωής των δημοτών με έργα υποδομών, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης και όχι η εξασφάλιση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων και την λογική της λειτουργίας των δήμων με εργολαβίες.
Οι συνδημότες μας θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, τόσο από τη στάση και την τακτική της δημοτικής αρχής όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και των άλλων δημοτικών παρατάξεων και των κομμάτων που τις στηρίζουν και με τον αγώνα και την ψήφο τους να δυναμώσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ παντού.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*