VIDEO: Με την παρουσία του Γιώργου Καββαθά η εκδήλωση για τα φλέγοντα ζητήματα Εστίασης και Μικρομεσαίας επιχείρησης

Άκης Αξαόπουλος
20/04/2019 19:46
 
 
 

Ιδιαίτερα χρήσιμη για τους επαγγελματίες της Νάξου ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» με θέμα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου της εστίασης και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ocean Club, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ Γιώργος Καββαθάς ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Βασίλης Βρούτσης, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί επαγγελματίες του τόπου. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος Γιάννης Μαγγιώρος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Μαζικής Εστίασης. Συντονιστής ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΕ και του Σωματείου Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία», Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ιδιαίτερα σημαντικά κι ενδιαφέροντα τα θέματα που αναπτύχθηκαν και που απασχολούν σχεδόν το σύνολο των επιχειρηματιών, από τον κ. Καββαθά, ο οποίος απάντησε σε κάθε ερώτηση των παρευρισκόμενων.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον κλάδο της μαζικής εστίασης και της μικρομεσαίας επιχείρησης, τα πνευματικά δικαιώματα (ΕΥΕΔ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA), εργασιακά και ασφαλιστικά, φορολογικά, έλεγχοι – υποχρεώσεις – κυρώσεις καθώς και οι χρηματοδοτήσεις μέσω του ΕΣΠΑ.

Οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία σε μια ζωντανή συζήτηση να θέσουν τα ερωτήματα τους στον κ. Καββαθά και να πάρουν απαντήσεις για σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.

Νωρίτερα, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, το Δ.Σ. του Σωματείου Μαζικής Εστίασης σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα απένειμε τιμητικές πλακέτες στους «παλαίμαχους» του κλάδου στη Νάξο, για την προσφορά τους στο χώρο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*