«Ευχαριστώ» Μανώλη Μουστάκα για τις εκλογές του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου

 
 
 

manolis moustakas 1

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου, απευθύνει ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μουστάκας. 

 Σε ανοιχτή επιστολή του εκφράζει την ικανοποίηση του για τη δυναμική του Συλλόγου και καλεί όλους να συνεχίσουν να στέκονται κοντά στο Σύλλογο προκειμένου να συνεχιστεί και η προσφορά του προς το χωριό (την Κορωνίδα) και τους ανθρώπους του.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και σε αυτές ψήφισαν 501 Κωμιακίτες. Πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Μουστάκας.

Το ευχαριστήριο του κ. Μουστάκα:
Ο λαός για άλλη μια φορά μίλησε… Ο κόσμος της Κωμιακής για άλλη μια φορά αποφάσισε!
Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με την κίνηση σας δείξατε την εμπιστοσύνη σας σε μένα προσωπικά και στο έργο που κάνει ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Μια ακόμη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έλαβε τέλος. Σε συνθήκες που ξεπερνούν τα όρια του πολιτιστικού ρόλου που έχει ο Σύλλογος, καταφέραμε με την αρωγή όλων όσων συμμετείχαν, να δείξουμε τη δυναμική του καθώς και τη δυναμική του χωριού μας γενικότερα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για το Σύλλογο αλλά και το χωριό μας.
Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και να μας βοηθήσετε, ο καθένας με τον τρόπο του.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους εκείνους που δε μας επέλεξαν που έδωσαν το «παρών» για να είναι ο Σύλλογος μας δυναμικός.

Εύχομαι από καρδιάς «Καλές Γιορτές» με υγεία και ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

Μανώλης Μουστάκας

(Visited 266 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*