Μυστήριο με τους δυνατούς θορύβους σαν εκρήξεις που αναστάτωσαν Νάξο και Πάρο – Τι ήταν;

 
 
 

supermoon above 38

Μυστήριο καλύπτει το χθεσινό γεγονός με τους εκκωφαντικούς θορύβους σαν από έκρηξη που έσεισαν τη Νάξο και την Πάρο.

Ο θόρυβος που συνοδεύτηκε από ισχυρή δόνηση που συντάραξε τα νησιά και σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους.

Οι θόρυβοι –σαν από πολύ ισχυρές εκρήξεις- ακούστηκαν στις 4:30 το απόγευμα της Πέμπτης, διήρκησαν λίγα δευτερόλεπτα και σκόρπισαν αναστάτωση στους κατοίκους των νησιών οι οποίοι για πρώτη φορά έζησαν παρόμοιο περιστατικό.

Αρχικά οι εικασίες ήταν διαφορετικές…
Κάποιοι μίλησαν για έκρηξη δυναμίτη στη θάλασσα, άλλοι για σεισμό και κάποιοι άλλοι για πολεμικά αεροσκάφη που έσπασαν το φράγμα του ήχου, κάτι που έμοιαζε ως το πιο πιθανό.

Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν επιβεβαιώνεται από τις επίσημες πηγές.

Τόσο οι Αστυνομικές όσο και οι Λιμενικές αρχές δεν δέχτηκαν καμία καταγγελία ή αναφορά που να εξηγεί τους θορύβους σαν από εκρήξεις, ενώ επίσημες πηγές από την Πολεμική Αεροπορία διαβεβαιώνουν ότι κανένα μαχητικό αεροσκάφος δεν πέταξε εκείνη την ώρα πάνω από το Κεντρικό Αιγαίο. Σε ερώτημα μας εάν έγινε κάποια παραβίαση από Τουρκικά αεροσκάφη, η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική.
«Δεν πέταξαν μαχητικά αεροσκάφη στην περιοχή την Πέμπτη το απόγευμα, ούτε καμία παραβίαση του εναέριου χώρου έγινε» διαβεβαιώνει η Πολεμική Αεροπορία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση από την πλευρά της δεν έχει καμία αναφορά για οποιοδήποτε περιστατικό ή έκρηξη και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να το καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου (τηλέφωνο: 22850 22100).

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος επίσης δεν έχει κάποια αναφορά ή καταγγελία για το συμβάν, ενώ το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο δεν κατέγραψε καμία σεισμική δόνηση στην περιοχή.

Το μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει και οι θόρυβοι από τις τρεις συνεχόμενες πολύ δυνατές «εκρήξεις» προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουν κάποια εξήγηση…

(Visited 113 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*