Δημοτικό συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Έκτακτη συνεδρίαση για τα ταμειακά διαθέσιμα

admin
24/04/2015 10:18
 
 
 

Εκτάκτως θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 8:00 το βράδυ…

Τα θέματα που θα συζητηθούν, αφορούν την έκδοση απόφασης επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία υποχρεώνονται οι ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και συνεπώς και ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και για να αποφασίσει σχετικά με αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού του έτους 2015 για την εξόφληση οφειλών του Δήμου στη Δ.Ο.Υ. (σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015) με απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων και τον τρόπο εξόφλησης οφειλών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του πρώτου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω των άμεσων ενεργειών που πρέπει να γίνουν, ενώ για το δεύτερο θέμα κρίνεται κατεπείγουσα καθότι δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τον Ν. 4321/2015 που εκπνέει στις 27/04/2015, να ρυθμίσει τις οφειλές του σε δόσεις με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις ή να εξοφλήσει εφ άπαξ τα οφειλόμενα και να απαλλαγεί από τις προσαυξήσεις.

Ειδήσεις – Νάξος

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*