Αριστούργημα! Δείτε τη Νάξο και όλα τα νησιά από ψηλά (video+φώτος)

admin
18/04/2015 11:37
 
 
 

Πώς θα σας φαινόταν να πάρετε το ελικοπτεράκι σας και να κάνετε μια βόλτα στα παράλια της Νάξου; Ή να εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή τις παραλίες όλων των Κυκλάδων; Ή μήπως να χαζέψετε τη Χώρα ή τον Άγιο Προκόπη, από ψηλά;

Ένα νέο site, το Trip in View, μας δίνει τώρα αυτήν την δυνατότητα, συγκεντρώνοντας φαντασμαγορικές αεροφωτογραφίες των ελληνικών θαλασσών –και όχι μόνο– στις οποίες μας επιτρέπει να περιηγηθούμε με χίλιους δυο τρόπους!

Μπορείτε, για παράδειγμα, να πληκτρολογήσετε το όνομα του μέρους που σας ενδιαφέρει, ή να κάνετε ένα τυχαίο κλικ στον χάρτη της Ελλάδας και από εκεί να περιηγηθείτε με ελικόπτερο ή πατώντας τις κουκκίδες πάνω στο χάρτη να επιλέξετε που θέλετε να ταξιδέψετε και να δείτε τη θέα από ψηλά!

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να κάνετε zoom in και out, να αλλάξετε οπτική γωνία, και γενικότερα να… κολλήσετε με τις ώρες ταξιδεύοντας… 

Μέσα στις επόμενες ημέρες στο Tripinview.com όπως εξηγεί στο WE του news247.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αχιλλέας Χατζηνίκος θα “ανέβει” και η Ιταλία ενώ στα τέλη Μαΐου πετάνε για να αποτυπώσουν σε φωτογραφίες και video την ακτογραμμή της Τουρκίας.

Το καινοτόμο και πρωτότυπο εγχείρημα της ελληνικής εταιρείας εντυπωσίασε στην πρόσφατη τουριστική έκθεση στο Βερολίνο με τους υπεύθυνους της εταιρείας να δέχονται επίσημες  προτάσεις από τους επίσημους τουριστικούς φορείς ξένων κρατών για αντίστοιχες κινήσεις.

Στόχος του tripinview.com όπως εξηγεί ο κ. Χατζηνίκος είναι να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να δουν τις παραλίες και τους τόπους διακοπών τους όπως πραγματικά είναι, μέσα από φωτογραφίες και video που τραβήχτηκαν από ελικόπτερο σε χαμηλή πτήση. Παράλληλα απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της θάλασσας (ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών, ψαράδες, σέρφερ κ.α.)  που ψάχνουν νέες περιπέτειες.

 

Προς το παρόν, κλικ ΕΔΩ, για να μας ακολουθήσετε σε μια εικονική περιήγηση 46 λεπτών στους ουρανούς και τις θάλασσες της Νάξου…

και ΕΔΩ για να δείτε 2. 030 αεροφωτογραφίες της Νάξου… 

Περισσότερα μαγευτικά ταξίδια και περιήγηση στο Trip in View!

(Visited 387 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*