“Επιστροφή στη Νάξο”: Το video του Adam Riemann για το Naxos Adventure Rally 2018

Άκης Αξαόπουλος
19/05/2018 15:00
 
 
 

Με τίτλο “Επιστροφή στη Νάξο” δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Adam Riemann στο youtube το βίντεο που γυρίστηκε στο νησί με την ευκαιρία του Naxos Adventure Rally 2018.

Ενθουσιασμένος για ακόμη μια φορά με τις ομορφιές, την παράδοση, και την ιστορία της Νάξου, ο διεθνής αναβάτης δεν κρύβει την αγάπη και το θαυμασμό του για το νησί και τους ανθρώπους του.

“Επέστρεψα για το Naxos Adventure Rally 2018. Όταν είσαι σε αυτό το νησί ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει καμία σημασία. Αυτή είναι η Νάξος, αυτή είναι η “Relaxos”. Από την Αμερική την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο ταξίδεψαν για το νησί πάνω από 100 μοτοσικλετιστές” σημειώνει ο Riemann και προσθέτει ότι σύντομα αυτό το γεγονός θα ξεπεράσει τα όρια του νησιού.

Ο Adam εκφράζει επίσης τη χαρά του που ξαναβρέθηκε με τον πρωταθλητή Rally Dakar Βασίλη Ορφανό αλλά και το διοργανωτή, του rally, Ευθύμιο Αλιμπέρτη. “Εδώ γράφουμε ιστορία” αναφέρει και προσθέτει:

“Ο ναός της Δήμητρας ένα από τα πολλά σύμβολα ελληνικής ιστορίας που είναι σπαρμένα στις Κυκλάδες και το κατάλληλο μέρος να τερματίσει το ράλι… Ξέρω γιατί ερχόμαστε σε αυτό το νησί και τι πρέπει να δημιουργήσουμε, μία μοτοσικλετική εμπειρία που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί”.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του Rieman στο youtube την Πέμπτη 17 Μαΐου και μέχρι τώρα έχει 14.000 προβολές και 730 like. Το κανάλι του Αυστραλού αναβάτη έχει 730.000 ακόλουθους.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*