Πασχαλινές δράσεις και εκδηλώσεις του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου

admin
03/04/2015 23:16
 
 
 

Ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Φανάρια” διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις στ’ Απεράθου κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας και καλεί όλους να συμμετέχουν.

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται κατασκευές χειροτεχνιών και παρουσίαση βιβλίου αλλά και εθελοντικές δράσεις όπως ο καθαρισμός του περιφερειακού δρόμου… 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων Α.Π.Σ. “Τα Φανάρια” έχει ως εξής:
 
Μ. Τρίτη 7 Απριλίου: Κατασκευή χειροτεχνιών για τα παιδιά με την Γεωργία Κώτσου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου στις 10:00 (Το κάθε παιδί να φέρει ένα βάζο).
 
Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου: Εθελοντικός καθαρισμός περιφερειακού οδικού δρόμου Ψαρή Πλάκα- Μαυρομοίρες, συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στην Παναγία. 
 
Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου: Παραδοσιακό βάψιμο αυγών, ώρα 10:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου (να έρθετε με τα αυγά σας άβραστα!).
 
Μ. Σάββατο 11 Απριλίου: Συγκέντρωση κλημάτων από τα αμπέλια του χωριού μας για το βράδυ της Ανάστασης, ώρα 10:00 π.μ. στην Παναγία.
 
Τρίτη του Πάσχα (14/4): Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Σιδερή “Ναξιακά Αγλαοσθένους- Η ιστορία της Νάξου από την παλαιολιθική ως τη Ρωμαϊκή εποχή”, ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου.
 
Τετάρτη του Πάσχα (15/4): Περιπατητική εκδρομή στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού της Ράχης με οδηγό τον Γιάννη Μπαρδάνη. Συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στη Παναγία.
 
Σάββατο του Πάσχα (18/4): Μουσική βραδιά στου Γούλια με τους Νίκο Μπαρδάνη και Νικόλα Λιασκώνη, ώρα 22:00. Τα έσοδα από την είσοδο (3€ / άτομο) θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Τιμίου Σταυρού της Ράχης.
 
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6987102271
 
“Το Δ.Σ. σας καλεί να συμμετάσχετε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του και σας εύχεται καλό Πάσχα”! 
 
(φώτο της Φωτεινής Καλτσά, από το περιοδικό my naxos)

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*