Τελικά δεν θα γίνει δρόμος διπλής κατεύθυνσης η παραλία Νάξου – Απέσυρε το μέτρο ο Λιμενάρχης

 
 
 

 Τελικά δεν πρόκειται να γίνει δρόμος διπλής κατεύθυνσης η παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου!

Ο Λιμενάρχης Νάξου Αλέξης Αποστολόπουλος μετά τις έντονες αντιδράσεις των φορέων αλλά και πολιτών αποφάσισε να αποσύρει σήμερα την προσωρινή κανονιστική που είχε εκδώσει σχετικά με την αμφιδρόμηση της παραλίας κι έτσι ο παραλιακός δρόμος, θα συνεχίσει να είναι μονόδρομος.

Την είδηση μετέφερε στους φορείς του νησιού πριν από λίγο, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.

Όπως είπε, μετά τις συνεχείς και έντονες διαμαρτυρίες των φορέων και συζήτηση του θέματος με τον κ. Αποστολόπουλο, ο Λιμενάρχης αποφάσισε να αποσύρει το μέτρο πριν ακόμα ξεκινήσει κι έτσι δεν υφίσταται πλέον θέμα σχετικά με την μετατροπή της παραλίας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.

Να σημειωθεί ότι το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Στη συνεδρίαση είχαν προσέλθει σύσσωμοι οι φορείς της Νάξου οι οποίοι από εχθές είχαν ζητήσει από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τη συζήτηση του θέματος.
Μετά την παραπάνω εξέλιξη οι φορείς αποχώρησαν από τη συνεδρίαση εμφανώς ικανοποιημένοι.

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*