Παρέλαση υπό βροχή στη Νάξο… μόνο για “τολμηρούς” (video+φώτος)

admin
25/03/2015 12:25
 
 
 

 

Με ελάχιστο κόσμο και υπό βροχή, κορυφώθηκαν την Τετάρτη οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 στη Νάξο. Με ψιλόβροχο μαθητές και πολίτες βρέθηκαν το πρωί στη Μητρόπολη Παροναξίας για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

 

 

Στις εκδηλώσεις το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Νίκος Μαϊτός και Βασίλης Βρούτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Μάκης Μαυρογιάννης, καθώς και εκπρόσωποι των αρχών και φορέων του τόπου.

 

Αμέσως μετά τη δοξολογία τελέστηκε -υπό βροχή – επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων και κατατέθηκαν στεφάνια από το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Μανιό, τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Μάκη Μαυρογιάννη, εκπροσώπων των Αρχών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. 

 

Η βροχή δυνάμωσε και ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί -έστω και με ψιλόβροχο- κανονικά η μαθητική παρέλαση… τελικά έγινε μόνο από κάποιους τολμηρούς (το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, δύο σχολεία και τα τύμπανα Λυκείου και Γυμνασίων) που την αψήφησαν και …παρέλασαν μπροστά από τους λιγοστούς πολίτες, που κάτω από την ομπρέλα τους βρέθηκαν στην κεντρική παραλιακή οδό να παρακολουθήσουν την παρέλαση. 

 

Λιγοστοί και όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα των επισήμων -με ομπρέλα ή όχι- που κυριολεκτικά έγιναν μούσκεμα αφού πλέον η βροχή ήταν δυνατότερη και έπεφτε ασταμάτητα…

 

Δείτε το video από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νάξο:

  

{youtube}E7_ZTdZkLIk{/youtube}

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*