«Φαρ Ουέστ» το Φιλώτι! Οι παλιές διαφορές έφεραν πυροβολισμούς!

kynigetiko oplo
admin
05/02/2018 11:47
 
 
 

Δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Ναξιώτη σχημάτισε χθες το απόγευμα ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυμαλίας για πυροβολισμούς, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής στο Φιλώτι, όπου προκλήθηκε ένταση μεταξύ του αδερφού του 36χρονου και μια άλλης οικογένειας, με αφορμή ανεπίλυτες παλιές οικογενειακές διαφορές, κατά πάσα πιθανότητα κτηματικές. Ο αδερφός του 36χρονου κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι δέχθηκε επίθεση και μάλιστα, ότι του έσπασαν το αυτοκίνητο, καταγγελία που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες έκλεισαν το δρόμο με δυο αυτοκίνητα και έσπασαν το παμπρίζ του αυτοκινήτου του καταγγέλοντα τη στιγμή μάλιστα που μέσα σε αυτό επέβαιναν δυο ανήλικα παιδιά (11 και 16 χρονών). 

Το πράγμα όμως δεν σταμάτησε εκεί και την Κυριακή το απόγευμα ο 36χρονος, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πήγε μέχρι την ψησταριά που διατηρεί η «αντίπαλη» οικογένεια και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο, ενώ πυροβόλησε και το σπίτι της, προκαλώντας υλικές φθορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.
Μετά απ’ όλα αυτά, ο 36χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*