Στο “Μένουμε Ελλάδα” της ΝΕΡΙΤ αύριο η Νάξος

admin
10/03/2015 18:45
 
 
 

 Η Παναγία Δροσιανή στη Μονή Νάξου

Εικόνες και πλάνα από την Παναγία Δροσιανή θα προβληθούν την Τετάρτη (11 Μαρτίου) στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα", στη ΝΕΡΙΤ, στη 1:00 το μεσημέρι.

Τριμελής δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής βρέθηκε στη Νάξο την περασμένη εβδομάδα -όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ το naxostimes.gr- και συγκέντρωσε πλούσιο υλικό από ανοιξιάτικες στιγμές της Νάξου και της Δονούσας, οι οποίες θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες…

 
Αναλυτικότερα, το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε σε Νάξο και Δονούσα από τη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή 8 Μαρτίου κάνοντας γυρίσματα και στα δυο νησιά. Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ που θα ξεκινήσει από την Τετάρτη να παρουσιάζεται στο "Μένουμε Ελλάδα, περιλαμβάνει παρουσίαση παραδοσιακού ελειοτριβείου, κατασκευή πύλινων αντικειμένων, το Κάστρο της Χώρας, την Παναγία Δροσιανή, το μουσείο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού καθώς και τις ομορφιές γενικότερα της Νάξου και της Δονούσας, την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα. 

Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΝΕΡΙΤ για όσο διάστημα διήρκησαν τα γυρίσματα φιλοξενήθηκε από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 

Να σημειωθεί ότι, το «Μένουμε Ελλάδα», είναι η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα, που μεταδίδεται από τη ΝΕΡΙΤ καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στη 1:00 το μεσημέρι. 

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής καθημερινά μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.

φώτο: naxos.gr
(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*