Γιάννης Τσολάκης: «Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται»

tsolakis
admin
28/02/2017 10:38
 
 
 

Όχι στην αποψινή, αλλά σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα έχουμε εξελίξεις αναφορικά με τον ορισμό νέου προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιάννη Τσολάκη.

Ο κ. Τσολάκης μίλησε σήμερα στον Aegean Voice 107.5 και την εκπομπή “Aliberti News” για την απόφαση του να αποχωρήσει από πρόεδρος του νομικού προσώπου, εκφράζοντας την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρχει εναλλαγή προσώπων στις διάφορες θέσεις, προκειμένου όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να μαθαίνουν πώς λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα όργανα της.
Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί αρωγός σε όποιον αναλάβει τα ηνία του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αφού «έχει πορεία ακόμη το έργο και πρέπει να υλοποιηθούν κάποιες δεσμεύσεις», ενώ προτίθεται να συνδράμει το έργο της δημοτικής αρχής «από κάποια άλλη θέση». «Οποιοσδήποτε και να έρθει, θα έχει στήριξη […] Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται και όχι να κρατιέται σε κάποια συρτάρια, όπως κάνουν κάποιοι στη Νάξο. Θα πρέπει να ανοίγουμε τα συρτάρια και να δίνουμε τη σκυτάλη στους επόμενους» ανέφερε ο κ. Τσολάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια των 2 ½ χρόνων που ήταν πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στήριξαν την προσπάθεια που γινόταν με, σχεδόν πάντα, ομόφωνες αποφάσεις, «γι’ αυτό είχαμε και αυτό το αποτέλεσμα».

«Επιτυχημένο το τριήμερο της Αποκριάς»
Η ομόνοια και ο εθελοντισμός ήταν οι «πρωταγωνιστές» του τριημέρου της τελευταίας Αποκριάς στη Νάξο, σύμφωνα με τον κ. Τσολάκη. Όπως επισήμανε, οι εθελοντές και όσοι βρίσκονταν στο παρασκήνιο δούλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική προσφορά τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων.
Ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ παραδέχθηκε ότι υπήρξαν κάποιες αδυναμίες, παρόλα αυτά πρόσθεσε ότι κάθε χρόνο καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. «Το τριήμερο έχει πάρει άλλη διάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στην Πόπη Αλιμπέρτη, θέλοντας έτσι να δείξει ότι η Νάξος αξιοποιεί τουριστικά και τις Απόκριες. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, το συγκεκριμένο τριήμερο λειτούργησαν ξενοδοχεία που δεν είχαν σκοπό να ανοίξουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολλούς επισκέπτες που ήρθαν στο νησί.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*