Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η κοπή πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου (video+φώτος)

admin
20/02/2015 00:15
 
 
 

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον αγιασμό για την νέα χρονιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στο εστιατόριο "Γοργόνα" στην Αγία Άννα. Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί ξενοδόχοι συγκεντρώθηκαν όπου σε μια πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, έκοψαν την πίτα, γεύτηκαν πλούσιους μεζέδες και διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική.

Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συνοδευόμενος από ιερό κλήρο (που τέλεσαν τον αγιασμό και ευλόγησαν την πίτα της Ένωσης), ο πρόεδρος των Ξενοδόχων και αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο π. δήμαρχος Γιάννης Μπαρδάνης, οι π. αντιδήμαρχοι Αντώνης Μανιός και Χ. Τσαγκλής, ο π. πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Θεοχάρης Λάμπου, ο πολιτευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιάννης Πολυχρονάκος και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Νάξου, ενώ ευχητήριο μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης ο οποίος όπως είπε, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

 

"Σας θέλουμε δίπλα μας σε όλες μας τις αποφάσεις"

 

Ο κ. Γιάννης Μαργαρίτης στην ομιλία του μίλησε για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων οι οποίες όπως τόνισε είναι δεσμευτικές και έχει ήδη ξεκινήσει η υλοποίηση τους. 

"Δεν παύουμε να προωθούμε τα πάγια αιτήματα του κλάδου μας, που σχεδόν όλα στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος αλλά και στην δημιουργία ενός γενικότερου περιβάλλοντος στην πόλη και το νησί μας, φιλικού στην τουριστική βιομηχανία και προωθητικού του τουρισμού. Γνωρίζουμε όλοι πως πρέπει να γίνουν πολλά προς αυτή την κατεύθυνση και ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση και ασταμάτητα διεκδικητικοί". 

Ο κ. Μαργαρίτης σημείωσε επίσης ότι η Ένωση Ξενοδόχων προσπαθεί να κάνει συνεργασίες και με άλλους παραγωγικούς κλάδους του νησιού όπως με τους απασχολούμενους με τον πρωτογενή τομέα και να δράσουν συνδυαστικά προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

 

"Στο θέμα της καλύτερης συγκοινωνιακής διασύνδεσης του νησιού, τόσο της ακτοπλοϊκής όσο και της αεροπορικής, πέρα από τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει, συνεχίζουμε να πιέζουμε στις κατευθύνσεις που πρέπει, ώστε να μπορέσουμε  να επιτύχουμε πολλαπλασιασμό των αφίξεων, είτε με απευθείας είτε με συνδυαστικές διασυνδέσεις της Νάξου με τους γειτονικούς της δυνατούς τουριστικούς προορισμούς" σημείωσε επίσης ο κ. Μαργαρίτης και ως αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε, ότι δεν παραλείπει να προωθεί τα αιτήματα του κλάδου όποτε και όσο μπορεί μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον κ. Γιώργο Δημητροκάλη (ξενοδοχείο Φραντζέσκα), που κέρδισε μια τηλεόραση LG 32 ιντσών.  

Φωτορεπορτάζ:

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*