Κλειστά τα σχολεία σήμερα και αύριο στη Δρυμαλία και τον Κινίδαρο Νάξου λόγω παγετού

admin
18/02/2015 07:57
 
 
 

 

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο Πέμπτη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Δρυμαλίας (πρώην Δήμος Δρυμαλίας) αλλά και στην κοινότητα Κινιδάρου Νάξου.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, οι σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που παρατηρείται στο οδικό δίκτυο της ορεινής Νάξου. 

 

Η απόφαση του δημάρχου:

ΘΕΜΑ: Παύση λειτουργίας σχολείων Α΄ Βαθμιας , Β΄ Βαθμιας εκπαίδευσης , ΙΕΚ της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας & Κυνιδάρου της Δημοτικής Ενότητας Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

 

 Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2. Την εγκύκλιο  6785/24-10-2014 / Γ.Γ.Π.Π.

3. Το νόμο 3013/2002 όπως ισχύει.

4. Το γεγονός των έκτακτων καιρικών συνθηκών, των ισχυρών ανέμων, της χιονόπτωσης, της επικράτησης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, στην Δημοτική Ενότητα Δρυμαλίας του Δήμου μας.

5. Την εισήγηση  Γραφείου Πολιτικής Προστασίας.

6. Την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και δασκάλων, στα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων & του σχολείου του Κυνιδάρου της Δημοτικής ενότητας Νάξου την 18/02/2015 και την 19/02/2015, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και των συνεπειών τους, για την προστασία των μαθητών και δασκάλων.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*