Γιώργος Μπάκαλος: «Η Απείρανθος είναι η Αράχωβα της Νάξου»

apeiranthos
admin
30/12/2016 09:32
 
 
 

«Αράχωβα της Νάξου» χαρακτήρισε την Απείρανθο ο πρόεδρος της Γιώργος Μπάκαλος, ο οποίος κάλεσε τους Ναξιώτες να ανηφορίσουν αυτές τις μέρες προς τα κει και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στα παραδοσιακά μαγαζάκια, τονίζοντας ότι τα ορεινά χωριά – ειδικά τον χειμώνα – «έχουν ανάγκη από κίνηση και ζωντάνια».
Μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, ο κ. Μπάκαλος έκανε λόγο για πλήρη ετοιμότητα της δημοτικής αρχής, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των εξαιρετικά αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούν από χθες στο νησί, ενώ υποστήριξε ότι το Επαρχείο δεν επέδειξε τη συμμετοχή και την οργάνωση που θα έπρεπε για τον καθαρισμό του κεντρικού οδικού δικτύου, την ευθύνη του οποίου έχει η Περιφέρεια. «Αν δεν ήταν ο δήμος να επέμβει δυναμικά, τι θα γινόταν;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Απειράνθου και ζήτησε από το Επαρχείο να έχει γενικότερα μια «πιο δραστική συμμετοχή στην καθημερινότητα της ορεινής Νάξου».
Ο κ. Μπάκαλος έστειλε τις ευχές του προς τους ακροατές του Aegean Voice 107.5 και εξέφρασε την άποψη ότι οι μέρες που διανύουμε «είναι μια ευκαιρία για περισυλλογή και σοβαρή αυτοκριτική» για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας (για την οποία έχει μεγάλη ευθύνη και η ίδια η κοινωνία), αλλά και μια ευκαιρία να βρούμε στήριγμα στις ρίζες και τις παραδόσεις μας και να περάσουμε από το «εγώ» στο «εμείς».

(Visited 254 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*