Νίκος Μαϊτός: «Ο δήμαρχος θέλει να πηγαίνει παντού μόνος του»

maitos nikos 6
admin
23/12/2016 10:30
 
 
 

Επιστρέφει στον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τις κατηγορίες για «μικροπολιτικές σκοπιμότητες» ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός, ο οποίος σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Μαργαρίτη στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 δήλωσε ότι «είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα».
«Αυτές οι σκοπιμότητες που αναφέρει, αφορούν μόνο τον ίδιο. Το ζητούμενο ήταν να πάει μόνος του για να μην εκτεθεί περισσότερο. Τον βόλεψε μια χαρά να πάει μόνος του για να μην ξέρουμε τι συζητήθηκε, πώς συζητήθηκε, τι δεσμεύσεις αναλήφθηκαν κλπ.» υποστήριξε ο κ. Μαϊτός, ο οποίος επισήμανε ότι ο δήμαρχος «τα βάζει με δικαίους και αδίκους» και επιρρίπτει λανθασμένα ευθύνες στα μέλη της ναξιακής αντιπροσωπείας, τα οποία δεν μετέβησαν στην Αθήνα λόγω ανωτέρας βίας (δυσμενείς καιρικές συνθήκες και βλάβη στο αεροσκάφος).
«Ο κ. Μαργαρίτης θέλει να πηγαίνει παντού μόνος του για να μπορεί μετά να λέει τα δικά του και γιατί δεν θέλει να βγαίνει η αλήθεια μπροστά στους άλλους» ανέφερε στη συνέχεια ο επικεφαλής της «Νησιωτικής Πολιτείας», ο οποίος την επόμενη Τρίτη θα δώσει το παρών στη νέα συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το πανναξιακό αίτημα λειτουργίας του ΚΕΓΕ στο Σαγκρί.
«Το ραντεβού είναι της Επιτροπής Αγώνα και εμείς πάμε να συμπαρασταθούμε σε αυτήν. Τι να κάνει ο δήμαρχος ή ο Μαϊτός μόνος του; Η Επιτροπή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συνάντηση» κατέληξε ο κ. Μαϊτός.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*