«Εσκεμμένη ενέργεια η απουσία των μελών της αντιπροσωπείας στο ραντεβού με τον Αποστόλου”

syneleysi sagri 5
admin
23/12/2016 09:57
 
 
 

«Εσκεμμένη ενέργεια» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την απουσία των υπολοίπων μελών της αντιπροσωπείας στη συνάντηση που είχε οριστεί για χθες το απόγευμα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, με αντικείμενο το θέμα του ΚΕΓΕ.

Μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice, ο κ. Μαργαρίτης υποστήριξε ότι κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, μιας και όλοι αυτοί «που κόπτονται για τον τόπο τους» δεν παρέστησαν στο σημαντικό αυτό ραντεβού, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες ήταν απλώς μια δικαιολογία, αφού ήταν γνωστό από μέρες ότι θα επιδεινωνόταν ο καιρός.

syneleysi sagri 7
«Προτίμησα να μην είμαι στο δημοτικό συμβούλιο και να εκπληρώσω το καθήκον μου για τον τόπο. Οι κύριοι εκείνοι προτίμησαν να διακινδυνεύσουν […] Όλοι αυτοί που κόπτονται για τον τόπο τους, γιατί δεν ήρθαν όταν έφτασε η ώρα; Ίσως ήταν και εσκεμμένη ενέργεια. Ό,τι κίνηση γίνεται από όλους αυτούς, είναι ένας πολιτικός αντιπερισπασμός απέναντι στη δημοτική αρχή και τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραστεί στη νέα συνάντηση που θα γίνει την επόμενη Τρίτη.
Όσον αφορά στη χθεσινή συνάντηση, οι κ.κ. Αποστόλου και Μαργαρίτης επικεντρώθηκαν στα θέματα του ΚΕΓΕ και του φράγματος του Τσικαλαριού. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε «καρποφόρα» τη συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «η υπόθεση αυτή θα συνεχιστεί και θα τελειώσει αισίως, όπως πρέπει να τελειώσει», καθώς ο δήμος «έχει πράξει τα πρέποντα» και θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για το κτίριο του ΚΕΓΕ. «Ο υπουργός θα αποκρυσταλλώσει την άποψη του για το ΚΕΓΕ και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, μετά την πληροφόρηση που του έκανα» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.
Αναφορικά με το φράγμα, ο κ. Μαργαρίτης ζήτησε από τον υπουργό να αναθέσει την επίβλεψη του έργου στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω χρονοτριβές και να αντιμετωπίζονται πολύ πιο γρήγορα και «επιτόπου» ζητήματα που ενδεχομένως ανακύψουν. Βέβαια, ο κ. Αποστόλου δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του, αφού πρώτα θα πρέπει να εξετάσει τη συγκεκριμένη πρόταση με τους συνεργάτες του.

Σημειώνεται, τέλος, ο κ. Μαργαρίτης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να παραστεί στη συνάντηση της Τρίτης.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*