Ακόμα περιμένει τους “φακέλους” ο Νίκος Μαϊτός…

admin
15/02/2015 00:55
 
 
 

Εκτός ημερήσιας συζήτησης έθεσε το θέμα σχετικά με τα αιτήματα που έχει κάνει προς τη δημοτική αρχή, για χορήγηση φακέλων, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός.

Ο κ. Μαϊτός απευθυνόμενος στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ζήτησε να μάθει γιατί, ενώ έχει παρέλθει ο χρόνος (ένας μήνας) που ορίζει η σχετική νομοθεσία, δεν έχει λάβει ακόμη τους φακέλους που με αίτηση έχει ζητήσει από το δήμο.

"Από τις 9 Ιανουαρίου έχουμε υποβάλει τρία αιτήματα για χορήγηση φακέλων σχετικά με τις τσιμεντοστρώσεις που έγιναν στο δήμο το 2014, τις επιτροπές που παρέλαβαν το σφαγείο στο Φιλώτι καθώς και για τον χώρο γραφείου στο δημαρχείο που δικαιούται η παράταξη μας. Επίσης (γι αυτό το θέμα δεν έχει περάσει ακόμα ο μήνας) ζητάμε να μας δοθεί και ο φάκελος που αφορά τις επισκευές των κάδων το καλοκαίρι. Θα μας δώσετε τους φακέλους;" τόνισε ο κ. Μαϊτός.  

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης παρέπεμψε τον κ. Μαϊτό στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου σημειώνοντας παράλληλα ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την αρμοδιότητα να απαντά σε τέτοιες ερωτήσεις ούτε "να δίνει φακέλους"…

"Δηλαδή, με παραπέμπετε στις υπηρησίες του δήμου, άρα είναι ευθύνη των υπηρεσιών σας που δεν έχω πάρει τους φακέλους…" είπε ο κ. Μαϊτός για να αναλάβει το λόγο ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης που… υποσχέθηκε στον επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας ότι, "θα δούμε που βρίσκεται το θέμα για να πάρετε τους φακέλους σας"… 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*