Οικονομολόγο “ψάχνει” ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

oikonomologos
admin
10/11/2016 22:16
 
 
 

Ειδικό συνεργάτη-οικονομολόγο αναζητά ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει εκδώσει.

Με δεδομένο την πρόθεση που ήδη του έχει εκφράσει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Αργύρης Ανευλαβής, ότι θέλει το Φεβρουάριο να εγκαταλείψει τη θέση του, ο Μανόλης Μαργαρίτης, τη στιγμή που ανάμεσα στους δημοτικούς του συμβούλους δεν έχει οικονομολόγο που θα μπορούσε να καλύψει το κενό, πρόκειται να προσλάβει οικονομικό σύμβουλο ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει και να στηρίξει όποιον αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο, ο Μανόλης Μαργαρίτης έχει την ευκαιρία να μη διορίσει καν νέο αντιδήμαρχο, αφού ούτως ή άλλως ο κ. Αργύρης Ανευλαβής είναι στη θέση αυτή χωρίς να λαμβάνει αντιμισθία (όπως και ο Δημήτρης Λιανός) αφού λόγω “Καλλικράτη” στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δικαιολογούνται τρεις αντιδήμαρχοι των δημοτικών ενοτήτων Νάξου και Δρυμαλίας συν τους τέσσερις των μικρών νησιών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για μια θέση αντιδημάρχου ακόμα και αμισθί, πρόθεση που εκδηλώθηκε πρόσφατα με την αντικατάσταση του αείμνηστου Τοτόμη Πρωτονοτάριου.
Προς το παρόν τουλάχιστον το θέμα δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα το Μανόλη Μαργαρίτη αφού οι παραπάνω αλλαγές θα γίνουν τον Φεβρουάριο, ημερομηνία κατά την οποία έχει δηλώσει και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης ότι επιθυμεί να λήξει η θητεία του στην προεδρία του Νομικού Προσώπου, οπότε και εκεί θα δημιουργηθεί “κενό”.

Η ανακοίνωση πρόσληψης ειδικού συνεργάτη-οικονονολόγου:
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Έχοντας υπ’ όψη :
1. Το άρθρο 163 του Ν.3584/2007
2. Την εγκύκλιο αρ. 55 με αρ. 74802/29-12-2010 του ΥΠΕΣΑΗΔ «Οδηγίες σχετικά με το προσωπικό των ειδικών θέσεων των Περιφερειών και των Δήμων της Χώρας»
3. Τον προϋπολογισμό του οικ. έτους 2016 στον οποίο προβλέπεται η δαπάνη που θα προκληθεί από αυτήν την απόφαση και ειδικότερα στον ΚΑ 00-6031.002 γνωστοποιεί ότι: προτίθεται να καλύψει μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Οικονομολόγου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα :
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Γ) ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Κατά την αξιολόγηση θα ληφθεί υπόψη η εντοπιότητα. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (γραφείο πρωτοκόλλου) τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Εμμανουήλ Μαργαρίτης

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*