Νίκος Μαϊτός: «Ενοχλεί που υπάρχει αντιπολίτευση στο σύνολο της»

maitos nikos 1
admin
09/11/2016 09:57
 
 
 

Τις δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Λιανού σχετικά με τη χρηματοδότηση της επέκτασης του αεροδρομίου της Νάξου σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Μαϊτός στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.
«Όλα αυτά τα χρόνια κορόιδευαν τον κόσμο της Νάξου ότι υπάρχει το κονδύλι των 5 εκ. ευρώ […] Μας έλεγαν ψέματα» δήλωσε ο κ. Μαϊτός, ο οποίος χθες εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι ενώ ο δήμαρχος κ. Μαργαρίτης είχε δηλώσει ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ, ο κ. Λιανός «τον άδειασε», αφού παραδέχτηκε ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την ΥΠΑ μετά την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης.
«Να πουν ξεκάθαρα την αλήθεια για το τι συμβαίνει και να μην κάνουμε σπέκουλα για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι αυτό του αεροδρομίου, που αποτελεί μια μεγάλη αναγκαιότητα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Μαϊτός και τόνισε ότι «για να αρχίσει κάτι παραγωγικό σε αυτό τον τόπο, πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια».
Στην επισήμανση της Πόπης Αλιμπέρτη ότι ο κ. Λιανός κατηγόρησε τις παρατάξεις της μειοψηφίας ότι δεν ασκούν εποικοδομητική αντιπολίτευση, ο επικεφαλής της «Νησιωτικής Πολιτείας» απάντησε ότι αυτό που ενοχλεί στην πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι «για πρώτη φορά υπάρχει μια αντιπολίτευση στο σύνολο της και έχει βγάλει προς τα έξω, με διάφορους τρόπους, το τι συμβαίνει στον δήμο». «Κοντός ψαλμός, αλληλούια» συμπλήρωσε ο κ. Μαϊτός και αναρωτήθηκε: «Ποιο ακριβώς είναι το όραμα που έχει η συγκεκριμένη δημοτική αρχή; Ποια θα είναι η σφραγίδα που θα αφήσει στη ναξιακή κοινωνία; Ποιο είναι το έργο της, που είναι δικό της από την αρχή μέχρι το τέλος;».
Αναφορικά δε, με τον ορισμό του νέου αντιδημάρχου και των προέδρων νομικών προσώπων του δήμου, ο κ. Μαϊτός δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιλογές του δημάρχου, αρκέστηκε όμως να πει ότι «στην πράξη θα φανεί αν είναι επιτυχημένες ή όχι οι επιλογές του κ. Μαργαρίτη».

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*