Νάξος: Έρχονται διακοπές υδροδότησης;

vrysi nero diakopi
admin
25/10/2016 10:10
 
 
 

Την αποκάλυψη ότι έχουν γίνει τηλεφωνικές ειδοποιήσεις, σε πρώτη φάση, για διακοπή της παροχής νερού σε νοικοκυριά που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης έκανε ο πρόεδρος της Κορωνίδας Νάξου Δημήτρης Κορρές, μιλώντας στην εκπομπή “AlibertiNews” του Aegean Voice 107.5.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα σπίτι. Η ύδρευση είναι κοινωνικό αγαθό. Πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και ετοιμότητα και μπορούμε να βάλουμε φρένο σε αυτές τις ενέργειες» τόνισε ο κ. Κορρές και συμπλήρωσε ότι ο λαός πρέπει να οργανωθεί καλά, “ο λαός και ενωμένος να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και αυτά που δικαιούται”.

Ο κ. Κορρές αναφέρθηκε, επίσης στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης στην Κορωνίδα, κρούοντας για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία, ενώ ζήτησε τον άμεσο έλεγχο και την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης στην Κωμιακή και τον Απόλλωνα, τη δημιουργία μονάδων συλλογής και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και την ενιαία αντιμετώπιση του αποχετευτικού σε όλο το τοπικό διαμέρισμα Κορωνίδας.
Δεν παρέλειψε, τέλος, να καλέσει τον κόσμο να παλέψει μαζί του προκειμένου – όπως υποστήριξε – να δρομολογηθούν επιτέλους λύσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την ορεινή Νάξο.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*