«Διχασμένοι» οι Ναξιώτες για τις πέργκολες της παραλίας

paralia naxou aytokinita
admin
18/10/2016 08:35
 
 
 

Στο… δρόμο βγήκε το μικρόφωνο του Aegean Voice 107.5, προκειμένου να καταγράψει τη γνώμη των Ναξιωτών σχετικά με τις πέργκολες της παραλίας στη Χώρα.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ της Μαρίας Μάκαρη, για την εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη “AlibertiNews”, οι απόψεις διίστανται.
Κάποιοι υποστήριξαν ότι η σημερινή κατάσταση δεν τους ενοχλεί και θα μπορούσε να παραμείνει ως έχει, ωστόσο άλλοι επισήμαναν ότι τα χρήματα που θα διατεθούν για την αντικατάσταση των περγκολών θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε άλλους τομείς (ιδιαίτερα της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού) που χρειάζονται παρεμβάσεις και βελτιώσεις.
Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι οι ακροατές που εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεση τους, τονίζοντας ότι οι πέργκολες δεν συνάδουν με την φυσιογνωμία του νησιού, προσβάλλοντας την αισθητική (λόγω της «κυριαρχίας» του πλαστικού), αλλά δημιουργώντας πρόβλημα και στη λειτουργικότητα του χώρου, χωρίς να τηρείται σε κάποιες περιπτώσεις η νομιμότητα.
Σημειώνεται ότι υπήρξαν ακροατές που πρότειναν να γίνει διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος της παραλίας, ενώ κάποιοι αναφέρθηκαν σε επιμέρους προβλήματα, όπως αυτό της καθαριότητας.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*