Στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου οι άδειες λειτουργίας των καταστημάτων της παραλίας

paralia naxou 2
admin
17/10/2016 11:47
 
 
 

Στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πέρασε η χερσαία ζώνη λιμένος Νάξου καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος του 1953.

Όπως είναι γνωστό μέχρι πριν λίγες ημέρες και με δεδομένο ότι η χερσαία ζώνη λιμένος Νάξου δεν πληρεί τη νομιμότητα, τη διαχειριζόταν η Κτηματική Υπρεσία, με τους καταστηματάρχες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, να πληρώνουν πρόστιμα για τα στέγαστρα (πέργκολες) που χρησιμοποιούν στην προβολή των μαγαζιών τους.  

Μετά τη συνάντηση που έγινε προ δεκαημέρου στην Αθήνα, μετά το μείζον θέμα που είχε προκύψει για τα καταστήματα της παραλίας, πλέον όπως όλα δείχνουν «Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους», όπως δήμωσε σχετικά ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Aegean Voice και την Πόπη Αλιμπέρτη. 
Αναφερόμενος, στην αναστάτωση που προκλήθηκε με τις πέργκολες στην παραλία της Χώρας Νάξου, ο κ. Μανιός υποστήριξε ότι «η παραλία έχει μπει σε μια σειρά και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση», καθώς έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος του 1953, με την χερσαία ζώνη να έχει περάσει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο που θα δώσει τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας στους επιχειρηματίες μέχρι την ολοκλήρωση του master plan του λιμανιού.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*