Καταπέλτης ο Παγώνης για τον Εμποροεπαγγελματικό Νάξου: “Ακολουθείτε το δρόμο της διαπλοκής”

admin
11/02/2015 12:11
 
 
 

Καταπέλτης ενάντια στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου και τους χειρισμούς του στην υπόθεση των πολυκαταστημάτων ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Παγώνης.

Ο κ. Παγώνης σε δημόσια παρέμβαση του κατηγορεί ευθέως τον Εμποροεπαγγελματικό ότι "ακολουθεί το δρόμο της διαπλοκής" και της "εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων", ενώ χαρακτηρίζει "απαράδεκτη" την ανακοίνωση που εξέδωσε "υποδεχόμενος" το νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στη Νάξο. Τέλος καλεί τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου να συγκαλέσουν άμεσα Γενική Συνέλευση, αλλιώς να παραιτηθούν…

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παγώνη:                                                  

Ακολουθώντας τον δρόμο της διαπλοκής και της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων (παρέμβαση 13-05-2014), ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου βρίσκεται πια εκτεθειμένος, ηθικά στους επαγγελματίες της Νάξου, καθώς και στις αποφάσεις των Συνεδρίων των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων. Συνδικαλιστικά απέναντι στα ανώτερα όργανα που συμμετέχει και τις πάγιες  αρχές και θέσεις τους. Η απαράδεκτη  ανακοίνωση που εξέδωσε υποδεχόμενος το νέο Πολυκατάστημα αποτελεί πανελλαδική πρωτιά και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στη υπόθεση των πολυκαταστημάτων. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να συγκαλέσουν άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα(χειρισμοί στην υπόθεση των  πολυκαταστημάτων) ή, να παραιτηθούν. 

Οι επαγγελματίες της Νάξου δεν αξίζουμε αυτής της εκπροσώπησης.     

       

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*