“Έφυγε” από τη ζωή ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος…

totomis 4
admin
11/10/2016 14:15
 
 
 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Τοτόμη Πρωτονοτάριου…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος, ενώ ήταν στο γραφείο του στο δήμο, ένοιωσε αδιαθεσία γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. -Γ.Ν. Νάξου. Υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε ανεύρισμα κοιλιακής αορτής… Αμέσως κλήθηκε ελικόπτερο για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών… όμως ο Τοτόμης δεν τα κατάφερε…
Άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος τους οικείους του, την ιδιαίτερη πατρίδα του την Απείρανθο, αλλά και όλο τον κόσμο του νησιού όπου κανείς δε θέλει να πιστέψει το τραγικό συμβάν.
Ο πολυαγαπητός σε όλους, σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας, ήταν ηλικίας 60 ετών…

Η κηδεία του Τοτόμη Πρωτονοτάριου θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Απείρανθο, αύριο (Τετάρτη 12 Οκτωβρίου) στις 3:00 μετά το μεσημέρι. 

Δυο λόγια για τον Τοτόμη

Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος γεννήθηκε στην Απείρανθο Νάξου την 1η Οκτωβρίου 1956. Το 1974 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ λίγο αργότερα πραγματοποίησε την ειδικότητα του γυναικολόγου. Ως γιατρός επέλεξε να υπηρετήσει το νησί του τη Νάξο όπου μαζί με τον αδελφό του Νίκο δημιούργησαν το “Ιατρικό Κέντρο”.
Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα κοινά στη Νάξο το 2006, όταν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας στον δήμο Νάξου.
Το 2010 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Μανόλη Μαργαρίτη “Στροφή στο μέλλον” όπου εκλέχτηκε (πρώτος σε σταυρούς) υπηρετώντας το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πλέον, από τη θέση του αντιδημάρχου, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα αφού και στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη και πάλι με την παράταξη του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη.

Χθες το βράδυ ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος συμμετείχε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Μάλιστα, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής.

 

(Visited 296 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*