«Άστραψε και βρόντηξε» ο Βασίλης Κρασσάς για το Α.Τ. Φιλωτίου

Vasilis krassas 1
admin
10/10/2016 11:11
 
 
 

Απάντηση με αιχμές στα όσα του καταλόγισαν περί μη έγκαιρης αντίδρασης στο θέμα της υποβάθμισης του Α.Τ. Φιλωτίου έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασίλης Κρασσάς από την εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107. 5.

Χωρίς να κατονομάζει (αν και ουσιαστικά αναφερόταν στα όσα υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος Δρυμαλίας και νυν τοπικός σύμβουλος Νικόλας Βασιλάκης), ο κ. Κρασσάς άφησε να εννοηθεί ότι ο «ντόρος» που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο θέμα οφείλεται στην αντιπολιτευτική τακτική κάποιων.
«Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα, μου αρέσουν οι πράξεις και να αντιμετωπίζω τα προβλήματα του χωριού […] Αν θέλουν κάποιοι να βοηθήσουν τον τόπο τους, να αφήσουν τις τρικλοποδιές και τους εγωισμούς και να ασχοληθούν ενεργά» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όντως από πέρυσι τον Αύγουστο τόσο εκείνος, όσο και ο δήμαρχος ήταν ενήμεροι για τις προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., γι’ αυτό και κινήθηκαν άμεσα, κάνοντας όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα απευθύνθηκαν και στον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή Νίκο Μανιό. Ωστόσο, το ζήτημα «πάγωσε» για έναν χρόνο και επανήλθε πριν λίγο καιρό στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τον κ. Κρασσά.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Φιλωτίου επανέλαβε ότι η Αστυνομία είχε θέσει το ζήτημα της στέγασης, καθώς αν δεν βρισκόταν κάποιο δημοτικό κτίριο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει στεγαστικά το Α.Τ. ή τον αστυνομικό σταθμό, τότε η αστυνομική δύναμη θα έφευγε τελείως από τη Δρυμαλία. Τελικά, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε δημοτικό ακίνητο στο Χαλκί.
Καταλήγοντας, ο κ. Κρασσάς έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με το γραφείο του κ. Μανιού, ο οποίος – όπως είπε – «το παλεύει ακόμη». «Υπάρχει ακόμη πιθανότητα να μην υποβιβαστεί […] Το ζήτημα δεν έχει τελειώσει ακόμη» υποστήριξε ο πρόεδρος του Φιλωτίου.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*