Ανανεώστε το χώρο σας με έπιπλα “Μαγγιώρος”

magioros 1
admin
09/10/2016 11:29
 
 
 

Το ιδανικό σπίτι και ο ιδανικός χώρος εργασίας είναι αυτός που χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον ζεις καθημερινά…
Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά …ο χειμώνας είναι μπροστά μας και αυτό που τριγυρνάει στο μυαλό μας είναι να κάνουμε “κάτι” για να κρατήσουμε όλη αυτή τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού! Η σκέψη ήταν αστραπιαία! Αλλαγή στο χώρο μας – Έπιπλα “Μαγγιώρος”!

magioros 2

Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν ο χώρος μας είναι ο ιδανικός για εμάς, μας κρατάει κοντά του με όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που μας βοηθούν να αντεπεξέλθουμε σε κάθε τι και να κάνει όμορφη την καθημερινότητα μας …
Μια ματιά μπορεί να πείσει και τον κάθε “δύσπιστο”! Το κατάστημα επίπλων “Μαγγιώρος” στη Χώρα της Νάξου, μοιράζεται την ανάγκη που έχει ο καθένας ξεχωριστά, για να διαμορφώσει το σπίτι ή την επιχείρηση του σε ένα περιβάλλον ζεστό και εκλεπτυσμένο και πάνω από όλα προσαρμοσμένο στα δικά του “θέλω” και γούστα… έτσι όπως πάντα τα ονειρευόταν!

magioros epipla

Και δεν είναι μόνο αυτό…
Σην έκθεση επίπλων “Μαγγιώρος” βρήκαμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για το χώρο μας! Από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο έπιπλο! Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, επαγγελματικό – ξενοδοχειακό εξοπλισμό, παιδικό – βρεφικό δωμάτιο, στρώματα οικολογικά νέας τεχνολογίας και δεκάδες άλλες λύσεις για να επιλέξουμε τα καλύτερα! Συναντήσαμε ανθρώπους έμπειρους και πρόθυμους να μας εξυπηρετήσουν να ακούσουν τις επιθυμίες μας και να μας προτείνουν τις ιδανικές για εμάς λύσεις. Και δεν είναι τυχαίο αφού ο “Μαγγιώρος” δουλεύει το ξύλο από το 1998 και επί σειρά 10 ετών στην έκθεση επίπλων στη Χώρα της Νάξου, γνωρίζει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη!
Η παραγγελία έκλεισε! Σε λίγο τίποτα στο σπίτι μας δεν θα ‘ναι όπως πριν!
Καλό χειμώνα!!

Κατάστημα επίπλων “Μαγγιώρος”
Οδός Ανδρέα Παπανδρέου (απέναντι από την εφορία)
Χώρα Νάξος
Τηλέφωνο: 22850 22652 & 6946 313 520
site: epiplanaxos.gr

(Visited 368 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*