Επίθεση Βασιλάκη στον δήμαρχο Νάξου: «Υποτιμά τη νοημοσύνη μας»

vasilakis Nikolas 1
admin
06/10/2016 14:08
 
 
 

Στο στόχαστρο του Νικόλα Βασιλάκη, πρώην δημάρχου Δρυμαλίας και μέλους του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου, βρέθηκε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λόγω των (λανθασμένων κατά την άποψη του κ. Βασιλάκη) χειρισμών του στο θέμα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλωτίου.
Ο κ. Βασιλάκης, απόψεις του οποίου είχε φιλοξενήσει ξανά το naxotimes.gr, επανέλαβε ότι η αργοπορημένη αντίδραση τόσο του κ. Μαργαρίτη, όσο και του κ. Κρασσά ευθύνεται για την υποβάθμιση του μοναδικού Αστυνομικού Τμήματος στην πολύπαθη ορεινή Νάξο, τη στιγμή που άλλοι δήμοι προχώρησαν έγκαιρα στην κατάθεση τεκμηριωμένων εισηγήσεων προς το αρμόδιο υπουργείο.
Επίσης, έθεσε μια σειρά ερωτημάτων (αναφέρονται παρακάτω στην επιστολή που δημοσιεύουμε), ενώ επιτέθηκε στον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατηγορώντας τον ταυτόχρονα ότι προσφεύγει σε «επικοινωνιακά κόλπα» επειδή η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο, αλλά αντίθετα οικειοποιείται έργα που ολοκληρώνονται τώρα, βασισμένα σε μελέτες που συντάχθηκαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές.
«Υπάρχουν καταστάσεις που θα επιδεινωθούν αν δεν υπάρχει αποτελεσματική αστυνόμευση και θα ταλαιπωρούνται οι πολίτες […] Άρα, ποια ήταν η επιτυχία που αναφέρει ο δήμαρχος; Προσφεύγει σε επικοινωνιακά κόλπα, φωτογραφίζεται και μετά έρχεται για να ταΐσει κουτόχορτο στους Ναξιώτες. Αυτό κάνει σε όλες τις παρεμβάσεις και τις επισκέψεις […] Δεν σχολιάζω αρνητικά το αν έχει αποτέλεσμα ή όχι ο κ. Μαργαρίτης, σχολιάζω το γεγονός ότι λειτουργεί επικοινωνιακά και υποτιμά τη νοημοσύνη των Ναξιωτών» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλάκης.

vasilakis epistoli at drymalias

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*