Γιάννης Παπαδόπουλος: «Οι επαγγελματίες είμαστε εύκολος και νόστιμος “μεζές”»

papadopoulos yiannis 1
admin
05/10/2016 22:38
 
 
 

Κατάθεση ψυχής έκανε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσίασε με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο τις απόψεις, αλλά και τα συναισθήματα των επιχειρηματιών για όσα αφορούν στη νομιμοποίηση της χερσαίας ζώνης λιμένα Νάξου.
Ξεκινώντας με τη φράση ότι «οι επαγγελματίες είμαστε εύκολος και νόστιμος “μεζές”», ο κ. Παπαδόπουλος καυτηρίασε το γεγονός ότι εδώ και χρόνια, ο κλάδος του «χρησιμοποιείται» ως «αποδιοπομπαίος τράγος» για το σύνθετο πρόβλημα στην περιοχή της παραλίας της Χώρας, τη στιγμή μάλιστα που οι επαγγελματίες δεν φέρουν καμία ευθύνη, αλλά αντίθετα συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του κράτους, των ελεγκτικών αρχών και του δήμου.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο του για την άδικη κριτική που ασκείται εις βάρος των επιχειρήσεων από κάποιους που αναπολούν την παλιότερη (και χειρότερη, κατά την άποψη του κ. Παπαδόπουλου) εικόνα της παραλίας. Ωστόσο, όπως επισήμανε, «η αγορά είναι αυτή που θέτει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών».
«Ήρθα να καταγγείλω τον εμπαιγμό ενός σχιζοφρενικού κράτους απέναντι στους επιχειρηματίες που τους θέλει όμηρους» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του προς την Πόπη Αλιμπέρτη ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε επανειλημμένα ότι οι επιχειρηματίες (που έχουν «χτίσει» τις ζωές τους πάνω στα καταστήματα), επιθυμούν να εργάζονται και να λειτουργούν σε ένα ασφαλές, νόμιμο αλλά και λειτουργικό περιβάλλον, καθώς αποτελούν έναν από τους βασικούς τουριστικούς «πυλώνες» του νησιού.
Διαβάστε εδώ τις απόψεις που διατύπωσε ο κ. Παπαδόπουλος στην εκπομπή “Al-iberti News”

(Visited 82 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*