Νίκος Μανιός για την παραλία της Χώρας Νάξου: «Δεν ήταν δυνατόν να μην κινητοποιηθούμε όλοι»

paralia 2 1
admin
05/10/2016 10:52
 
 
 

Να μην μπει «λουκέτο» στα μαγαζιά της παραλίας στη Χώρα Νάξου έθεσε ως προτεραιότητα ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 σχετικά με το ζήτημα νομιμοποίησης της χερσαίας ζώνης λιμένα Νάξου.

Ο κ. Μανιός, αναφερόμενος στις χθεσινές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στάθηκε στο ότι υπήρξε συμφωνία από τους τέσσερις βουλευτές του νομού να τηρηθεί μια κοινή γραμμή πλεύσης με στόχο, αφενός να μην κατεδαφιστούν βίαια οι υπάρχουσες πέργκολες κι αφετέρου να ξεκινήσει η νομιμοποίηση τόσο του λιμανιού της Χώρας, όσο και των μικρότερων λιμανιών του νησιού.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Ναυτιλίας «βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα», ενώ όπως προέκυψε κατά τη συζήτηση που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες, ο όρος «χερσαία ζώνη» αναφέρεται σε έναν παλιό νόμο, αναφορά που μπορεί εν τέλει να αποτελεί και τη λύση στο πρόβλημα.
«Υπήρχε η νομική βάση να αναδειχθεί η λύση που θα ακολουθηθεί […] Αποδείχθηκε κάτι που ίσχυε και θα μπορούσε να είχε νομιμοποιηθεί πριν από χρόνια» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Μανιός και πρόσθεσε ο κόμπος μπορεί να έφτασε όντως στο χτένι, αλλά στάθηκε και η αφορμή για να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις «ούτως ώστε να μην γίνει αυτή η καταστροφή για το νησί».

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*