Σε σύσκεψη στην Αθήνα το θέμα της παραλίας Χώρας Νάξου

paralia 2 1
admin
03/10/2016 21:34
 
 
 

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το μεσημέρι (στις 3:00), για το θέμα της κεντρικής παραλιακής οδού της Χώρας Νάξου.

Στη συνάντηση, με κυρίαρχο θέμα τη νομιμοποίηση της παραλίας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους επιχειρηματίες μετά τις καταγγελίες και τους ελέγχους από τις αστυνομικές αρχές, θα συμμετέχουν οι τέσσερις βουλευτές του νομού (Ν. Συρμαλένιος, Ν. Μανιός, Α. Συρίγος και Γιάννης Βρούτσης), ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και εκπρόσωποι του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου “Φιλοξενία”. 
Να σημειωθεί ότι μετά από καταγγελίες, οι αστυνομικές αρχές της Νάξου προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα καταστήματα της παραλίας Νάξου (και όχι μόνο) ελέγχοντας τη νομιμότητα τους σχετικά με τις πέργκολες και τα τραπεζοκαθίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr οι μηνύσεις που ήδη έχουν γίνει είναι 58 και οι καταστηματάρχες είναι ανάστατοι αφού πλέον εάν δεν δοθεί λύση με τη νομιμοποίηση της χερσαίας ζώνης λιμένος Νάξου, το μέλλον των καταστημάτων τους είναι αβέβαιο… 
Καθοριστικής σημασίας θα είναι η συνάντηση της Τρίτης αφού αυτό που θα αναζητηθεί είναι ο τρόπος “απεγκλωβισμού” των καταστηματαρχών με τη νομιμοποίηση της παραλίας. 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*