Δημήτρης Λιανός: «Προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών υπηρεσιών μας»

Δημήτρης Λιανός δήμαρχος Νάξου Μικρών Κυκλάδων
admin
30/09/2016 23:47
 
 
 

Υπέρ της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, μέσω της προώθησης και προβολής των εναλλακτικών δραστηριοτήτων που προσφέρει η Νάξος, τάχθηκε ο αντιδήμαρχος του νησιού και πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής Δημήτρης Λιανός, ο οποίος επισήμανε ότι η δημοτική αρχή καταβάλλει προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Φιλοξενούμενος της Πόπης Αλιμπέρτη στο στούντιο του Aegean Voice 107.5, ο κ. Λιανός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στον τομέα του τουρισμού, η ανάδειξη και καταγραφή των οποίων θα γίνει στην προσεχή συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις.
Ένα από τα προβλήματα, κατά την άποψη του, είναι και ο μικρός αριθμός κλινών στο νησί. «Χρειάζονται κι άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, πρώτα στη Χώρα και μετά στο υπόλοιπο νησί. Υπάρχει ζήτηση για τη Νάξο και χρειάζονται επενδύσεις και υποδομές, αλλά και να εκσυγχρονιστούν και οι υπάρχουσες επιχειρήσεις που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό» δήλωσε σχετικά, τονίζοντας ότι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων όσοι δραστηριοποιούνται τουριστικά στη Νάξο. «Το βασικό είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σε πολύ καλές τιμές» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Λιανό, αρμοδιότητα του δήμου είναι να κάνει την τουριστική διαφήμιση, ωστόσο και οι επαγγελματίες από την πλευρά τους, θα πρέπει να συμμετέχουν σε εκθέσεις, πλαισιώνοντας τα περίπτερα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Επιπλέον, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόταση που απηύθυνε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας με την ΕΑΣ στο πλαίσιο προβολής του νησιού.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και τους επιχειρηματίες της εστίασης για την αφιλοκερδή προσφορά τους, όσον αφορά στη φιλοξενία δημοσιογραφικών αποστολών και bloggers που έρχονται στη Νάξο.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*