Παραλία Χώρας Νάξου: Δύο οι λύσεις σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιανό

paralia
admin
30/09/2016 22:33
 
 
 

Είτε άμεση, είτε έμμεση θα είναι η λύση που θα δοθεί προκειμένου να νομιμοποιηθεί η υφιστάμενη κατάσταση στην παραλία της Χώρας Νάξου, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό, ο οποίος μίλησε για το θέμα στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.
Αφού εξέφρασε την άποψη ότι «κακώς δεν έγιναν οι διαδικασίες νομιμοποίησης την δεκαετία του 1990, όταν κατασκευάστηκε η παραλία», ο κ. Λιανός τόνισε ότι λόγω των καταγγελιών, αλλά και λόγω αισθητικής άποψης και με δεδομένη την έντονη ανησυχία όλων, πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες, κάτι για το οποίο εργάζεται «ήρεμα και με σχέδιο» η δημοτική αρχή.
«Γνωρίζουμε τα προβλήματα και χωρίς να διογκώσουμε το ζήτημα, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον, αλλά και τη νομιμότητα» δήλωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος, κάνοντας λόγο για δύο λύσεις: η άμεση λύση είναι η νομοθετική παρέμβαση και η έμμεση και πιο χρονοβόρα (με περισσότερες όμως πιθανότητες επίτευξης της νομιμοποίησης) είναι το master plan, που θα χρηματοδοτηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Μάλιστα, ο κ. Λιανός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά «με συνεργασία, διάλογο και κοινή λογική θα υπάρξει συνεννόηση και θα αποτραπούν όλα τα άσχημα σενάρια».

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*