Ιδρυτικό μέλος της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ η ΕΑΣ Νάξου

tyria graviera
admin
30/09/2016 08:08
 
 
 

Στην ιδρυτική συνέλευση της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης ως εκπρόσωπος της Ένωσης.

Η ΕΑΣ Νάξου είναι μία από τις τουλάχιστον 150 υγιείς συνεταιριστικές ενώσεις, οι οποίες υπέγραψαν το καταστατικό της νέας αμιγούς συνεταιριστικού χαρακτήρα ΠΑΣΕΓΕΣ, βασικοί στόχοι της οποίας είναι η ανάκτηση του μεριδίου της αγοράς που έχασαν τα τελευταία χρόνια οι συνεταιρισμοί, καθώς και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του αγροτικού κόσμου προς αυτούς, αλλά και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του αγροτικού τομέα και η ενασχόληση των συνεταιρισμών τόσο με τον πρωτογενή, όσο και με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας.
Μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη, ο κ. Καπούνης άφησε μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο Δ.Σ. της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ. Άλλωστε, σύμφωνα με το καταστατικό, η ΕΑΣ διαθέτει 7 ψήφους (βάσει του τζίρου της).
«Δεν υπάρχουν χρώματα και εδώ και χρόνια τα κομματικά έχουν φύγει και πρέπει να φύγουν […] Εμείς το έχουμε εφαρμόσει στην ΕΑΣ Νάξου» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Καπούνης, δίνοντας το «στίγμα» για το πώς πρόκειται να λειτουργήσει η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ.

(φωτό: greekgastronomy.gr)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*