ΕΑΣ: Κάλεσμα συσπείρωσης δυνάμεων για την προβολή της Νάξου

eas ktirio
admin
29/09/2016 16:42
 
 
 

Συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για την προβολή του νησιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό θέλει τους επιχειρηματίες του τουρισμού η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
Αυτό δήλωσε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος επισήμανε ότι η προβολή της Νάξου στο εξωτερικό είναι ανύπαρκτη, καθώς δεν επιδιώκει πια τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επισκέπτες από τις ευρωπαϊκές χώρες.
«Στο εξωτερικό δεν υπάρχει προβολή πλέον. Μπορούμε μέσω διαδικτύου να φέρουμε τουρίστες, αλλά πρέπει να έχουμε και μια φυσική παρουσία» δήλωσε ο κ. Καπούνης και συμπλήρωσε ότι φέτος την παρτίδα «έσωσαν» οι Έλληνες, οι οποίοι «βομβαρδίστηκαν» από εικόνες της Νάξου μέσω τηλεοπτικών εκπομπών καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, γι’ αυτό και την επέλεξαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του νησιού, ο κ. Καπούνης απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης δυνάμεων προς τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και τους επιχειρηματίες της εστίασης ώστε «να δούμε πώς μπορούμε να βγούμε προς τα έξω και να πάμε μαζί στις εκθέσεις» για να «φέρουμε κόσμο στο νησί ολόκληρο τον χρόνο». Επίσης, ζήτησε από ξενοδοχεία και καταλύματα να στηρίξουν περισσότερο ενεργά το ναξιώτικο πρωϊνό, αξιοποιώντας τα προϊόντα της Ένωσης (τυριά, γάλα, γιαούρτια και σε λίγο καιρό, μαρμελάδες και μέλι).

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*