Με θέματα Νάξου, αλλά και Μικρών Κυκλάδων η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

dimarxeio
admin
23/09/2016 15:40
 
 
 

Με αρκετά σημαντικά θέματα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30 η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Ιδιαίτερα ψηλά στην ημερήσια διάταξη είναι θέματα που σχετίζονται με την αποκατάσταση των 10 ΧΑΔΑ του δήμου, ενώ στη συνεδρίαση επανέρχεται και το θέμα λήψης απόφασης για την παράταση μίσθωσης χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Δημοτική Κοινότητα Νάξου.
Το Σώμα θα απασχολήσει επίσης, η έγκριση παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου «Επισκευή Γενικού Λυκείου Χαλκείου», καθώς και η λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες τριών εργολαβιών στις Δημοτικές Κοινότητες Δονούσας, Ηρακλειάς, Κουφονησίων και Σχοινούσας: η πρώτη είναι αυτή του καθαρισμού των υδατοδεξαμενών, η δεύτερη σχετίζεται με τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων των κοινοτικών κτιρίων, ενώ η τρίτη με τον ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων στις παραπάνω Δημοτικές Κοινότητες.
Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
1. Λήψη απόφασης επί διαμαρτυρίας κατοίκων Τ.Κ. Εγγαρών σχετικά με την πιθανή εγκατάσταση της επιχείρησης «ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ» στη θέση «ΚΑΣΚΑΝΗ».
2. Έγκριση παράτασης εκτέλεσης εργασιών του υποέργου [2]: «Αποκατάσταση των 10 ΧΑΔΑ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
3. Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του υποέργου [2]: «Αποκατάσταση των 10 ΧΑΔΑ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
4. Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) του έργου: «Αποκατάσταση 1 ΧΑΔΑ στη θέση Μπαμπακιές Β του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
5. Έγκριση πρακτικού 1 διαγωνισμού για την εργασία: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων, οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 2016-2017» για τις κατηγορίες – ομάδες «2» Ηλεκτρολογικές & Ηλεκτρονικές Εργασίες – Ανταλλακτικά και «5» Συντήρηση & Επισκευή Δικύκλων – Ανταλλακτικά.
6. Έγκριση πρακτικού 2 διαγωνισμού για την εργασία: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων, οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 2016-2017» για την κατηγορία – ομάδα «6» Εργασίες Επισκευής Ελαστικών – Ανταλλακτικά.
7. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Δ.Κ Νάξου.
8. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης χώρου αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Ποταμιάς.
9. Έγκριση παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Επισκευή Γενικού Λυκείου Χαλκείου».
10. Έγκριση παράτασης χρονικής διάρκειας της σύμβασης προμήθειας «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου και Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Ομάδα Α) κατά ένα (1) μήνα και έως την ολοκλήρωση του συμβατικού αντικειμένου.
11. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Καθαρισμός υδατοδεξαμενών στις Δ.Κ. Δονούσας – Ηρακλειάς – Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
12. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Καθαρισμός εσωτερικών χώρων των κοινοτικών κτιρίων στις Δ.Κ. Δονούσας -Ηρακλειάς – Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
13. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε ιδιώτες της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Ευπρεπισμός των κοινόχρηστων χώρων στις Δ.Κ. Δονούσας – Ηρακλειάς – Κουφονησίων και Σχοινούσας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
14. Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωματικού μέλους για την συγκρότηση επιτροπών ελέγχου κατανομής βοσκήσιμων γαιών Ν. Κυκλάδων.
15. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2016.
16. Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
17. Λήψη απόφασης επί αιτήματος κας. Πρωτονοταρίου Μαρίας για την διαγραφή της από βεβαιωτικούς – χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.
18. Λήψη απόφασης διαγραφής βεβαίωσης των υπ’ αριθμ. 22867, 22868, 22869, 22871.22873, 22898.22900.22901/2016 χρηματικών καταλόγων λόγω αναστολής προθεσμιών κατά την διάρκεια των δικαστικών διακοπών, συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 01/08-31/08/2016.
19. Διαγραφές οφειλών από τέλη παρεπιδημούντων.
20. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη χρηματικών καταλόγων από οφειλές παράβασης Κ.Ο.Κ.
21. Λήψη απόφασης περί μείωσης ή μη οφειλών παράβασης Κ.Ο.Κ.
22. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών χρηματικού καταλόγου κ. Χωματά Ιωάννη.
23. Συγκρότηση επιτροπών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων βάση του νέου Νόμου 4412/2016.
24. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε επιτροπές παραλαβής έργων και συγκρότηση αυτών.
25. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*