Οδηγίες προς τους επαγγελματίες της Νάξου για την πληρωμή δικαιωμάτων μουσικής

foto aepi
admin
19/09/2016 21:59
 
 
 

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» έπειτα από την αιφνίδια επίσκεψη και απαίτηση είσπραξης εκπροσώπων του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης συγγενικών δικαιωμάτων “GEA” (ενιαίος, αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και είσπραξης συγγενικών δικαιωμάτων ελληνικής και ξένης ηχογραφημένης μουσικής), ενημερώνει τα μέλη του ότι:

1. Το Σωματείο έχει αναθέσει στον Δικηγόρο Αθηνών Κυριακό Ι. Δημητρίου την εντολή να προβεί σε συμφωνία για το αμοιβολόγιο και τους όρους συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του Σωματείου.
2. Η Ομοσπονδία Π.Ο.Ε.Σ.Ε στην οποία ανήκει το Σωματείο Μαζικής Εστίασης έχει υπογράψει σχετική σύμβαση και μειωμένο αμοιβολόγιο με την εταιρεία “GEA” για τα καταστήματα μέλη της το οποίο είναι περίπου το 1/3 των απαιτήσεων της εταιρείας απ’ αυτό που απαιτεί για όσους δεν μπορούν να κάνουν χρήση της συμφωνίας αυτής.
3. Προκειμένου να προστατευθούν οι επιχειρηματίες μαζικής εστίασης το Σωματείο της Νάξου προτείνει να μην προχωρήσουν σε καμία καταβολή χρημάτων ή άλλης συμφωνίας με τους εκπροσώπους της εταιρείας “GEA” μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας για το οποίο θα ενημερώθούν αμέσως μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*