Επιδοτούμενα προγράμματα για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις εστίασης από τον Σύλλογο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»

seminaria filoxenia 1
admin
18/09/2016 08:39
 
 
 

Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβρη ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» θα πραγματοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις – μέλη του με όφελος 200 €.
Το κάθε πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 40 ωρών (10 ημέρες) και θα υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και βραδινά τμήματα, προς εξυπηρέτηση όλων. Τα προγράμματα θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Συλλόγου (Περιφερειακός Δρόμος Χώρας-Εγγαρών, 22850 23011 – 6972018534).
Οι εργαζόμενοι που είναι ήδη ενήμεροι από τους εργοδότες τους ότι έχει επιλεγεί η επιχείρηση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα πρέπει να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία του Συλλόγου από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι (εκτός Σαββατοκύριακου), προκειμένου να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
*Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας (να είναι ευκρινής ο αριθμός ταυτότητας και ημερομηνία γέννησης) ή διαβατηρίου (για αλλοδαπούς).
*Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης ΑΦΜ ή φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας (να είναι ευκρινής ο αριθμός ΑΦΜ).
*Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης (κατά προτίμηση Εθνικής), στο οποίο το όνομά τους να είναι ένας από τους δικαιούχους.
*Άδεια παραμονής και εργασίας (για αλλοδαπούς).
*Κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο ΙΚΑ για επιβεβαίωση ΑΜΚΑ.
Η Γραμματεία του Σωματείου εφοδιάζει τις επιχειρήσεις με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται να συμπληρωθούν από τους εργοδότες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι να έχει εξοφλήσει η επιχείρηση την συνδρομή του 2016 (30 ευρώ ανά κατάστημα). Όπως τόνισε ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση του, «η τακτοποίηση των συνδρομών των επιχειρήσεων είναι αναγκαία προκειμένου το Σωματείο να είναι βιώσιμο και να υλοποιεί τις σημαντικότατες δράσεις του».

seminaria filoxenia 2

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*