Γιάννης Βλασερός για το νοσοκομείο της Νάξου: «Είμαι μέρος της προσπάθειας λύσης και όχι του προβλήματος»

ομιλία του Γιάννη Βλασερού στο Φιλώτι
admin
02/09/2016 08:28
 
 
 

Απάντηση στα όσα επικριτικά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την εκδήλωση που διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ) σχετικά με τη λειτουργία του νοσοκομείου της Νάξου έδωσε σήμερα ο Γιάννης Βλασερός από την εκπομπή “Aliberti News” του AegeanVoice 107.5.

Ο κ. Βλασερός υπεραμύνθηκε της εκδήλωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εποικοδομητική συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της, ήταν πέρα και πάνω από κόμματα και πρόσωπα, αφού απώτερος στόχος είναι η συσπείρωση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων ώστε το νοσοκομείο της Νάξου να αποκτήσει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.

«Ήταν ένα πανναξιακό κάλεσμα και νομίζω ότι είχε πολύ καλά αποτελέσματα» δήλωσε ο κ. Βλασερός, ο οποίος τόνισε ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, φέρνοντας ως παράδειγμα τον αγώνα που δόθηκε για τη δημιουργία της (πολύ σημαντικής) Μονάδας Αιμοδοσίας.

«Έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα για το νοσοκομείο της Νάξου. Δεν είμαι μέρος του προβλήματος, αλλά ένα μέρος της προσπάθειας επίλυσης του. Αυτό είναι άδικο να λέγεται και δεν είναι σε λογική βάση. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι άδικη και δεν βοηθά το πρόβλημα, για το οποίο θα καταβάλλω όση προσπάθεια μπορώ και θα συνεργαστώ με οποιονδήποτε φορέα για την λύση του, καθώς “σέρνεται” τόσα χρόνια και αφορά άμεσα τη ζωή των Ναξίων πολιτών» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι είναι πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την αξιολόγηση των ενεργειών και των προσπαθειών που θα συνεχίσει να καταβάλλει.

Εξάλλου, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το Κέντρο Υγείας και το νοσοκομείο στο νησί και δεν θα πρέπει να παραβλέπεται η σημαντική συμβολή της συγκεκριμένης παράταξης και οι αγώνες που έχει δώσει στον τομέα της Υγείας.

«Προσωπικός μου στόχος είναι να λειτουργήσει κανονικά το νοσοκομείο της Νάξου, το οποίο διαχρονικά υποστήριζα ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητο. Στο πλαίσιο αυτό, όσο περνά από το χέρι μου, θα βοηθήσω τον νέο διοικητή» κατέληξε ο κ. Βλασερός.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*