Άνοιξαν τα σμυριδορυχεία – Εκλογές στο Σωματείο σμυριδορυκτών την Κυριακή

σμυριδορυχείων
admin
31/08/2016 20:16
 
 
 

 

Άνοιξαν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, τα σμυριδορυχεία της Νάξου και οι σμυριδορύκτες έπιασαν άμεσα δουλειά…

Η ποσότητα εξόρυξης της σμύριδας όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή μεταλλίων θα είναι 7.150 τόνοι -όπως και πέρυσι- αν και αρχικά η πρόταση ήταν για περισσότερους από 8.000 τόνους. Ωστόσο, άνοιξαν και οι κατάλογοι για νέους σμυριδεργάτες όπου ήδη έχουν εγγραφεί 45, ενώ αναμένεται να δουν το πράσινο φως για ένταξη ακόμα 16 άτομα.

Ωστόσο το νέο διοικητικό συμβούλιο θα εκλέξει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το Σωματείο των σμυριδεργατών στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην κοινότητα Κορώνου από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ. Να σημειωθεί ότι η λίστα με τις 10 υποψηφιότητες έχει συμπληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές.

Αρκετές και σημαντικές υποχρεώσεις περιμένουν το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής αφού το σμυριδικό εξακολουθεί να είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία της ορεινής Νάξου και μάλιστα ένα παραπάνω μετά την πρόταση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη για τη δημιουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης…

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*