ΛΕ.ΜΟ.Ν.: «Τρέχει με χίλια» για τη Νάξο

be my hero
admin
31/08/2016 09:23
 
 
 

Λάτρεις των δύο τροχών, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) αποδεικνύουν έμπρακτα ότι είναι, επίσης, συνειδητοποιημένοι πολίτες με κοινωνικές ευαισθησίες.

Το μεγαλύτερο, ίσως, εγχείρημα της Λέσχης είναι η πρωτοβουλία ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών (“Be My Hero!” – «Γίνε ο Ήρωας μου!»), την οποία «αγκάλιασε» η τοπική κοινωνία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. «Ο Ναξιώτης, σε μεγάλες προκλήσεις, είναι κοντά και έδειξε με την παρουσία του ότι η δυναμική είναι μεγάλη […] Είμαστε σε καλό επίπεδο σε θέματα αλληλεγγύης στη Νάξο, αλλά πρέπει να αναζητούμε το καλύτερο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.Ν. Κυριάκος Κουκάς, ο οποίος μαζί με το μέλος της Λέσχης Χαράλαμπο Μικέ ήταν καλεσμένοι στο στούντιο του Aegean Voice 107.5 και την εκπομπή “Aliberti News”.

Όπως μάλιστα είπαν και οι δύο, τα μέλη της Λέσχης θα συνεχίσουν την ενασχόληση τους με τη δράση “Be My Hero!” γιατί με τον τρόπο αυτό «ξέρεις ότι είναι ενεργός πολίτης και ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο σου που έχει ανάγκη».

Ο κ. Κουκάς μίλησε επίσης, για την ετήσια εκδρομή εκτός Νάξου των μελών της ΛΕ.ΜΟ.Ν., η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διπλή συμμετοχή της Λέσχης στο Νάξαθλον 2016 (με ομάδα για τη σκυταλοδρομία και τον Ανδρέα Σαραλιώτη στο ατομικό).

Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πανελλαδικής εμβέλειας που ετοιμάζει η ΛΕ.ΜΟ.Ν. για τις αρχές Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο προβολής του νησιού (οι πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για έναν αγώνα Enduro!), ούτε για μια σημαντική κοινωνική παροχή προς τους πολίτες της Νάξου. «Ό,τι κάνουμε, θέλουμε να το κάνουμε καλά. Να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο καιρό» εξήγησε ο κ. Κουκάς.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κυκλοφορεί και προσωποποιημένη συλλεκτική μπλούζα για τα 5 χρόνια της Λέσχης, η οποία στοιχίζει 40 ευρώ για τα μέλη και 50 ευρώ για τα μη μέλη, με τα χρήματα αυτά να διατίθενται προς ενίσχυση της Λέσχης. Στη μπλούζα αναγράφεται το όνομα του κατόχου, η ομάδα αίματος, η μάρκα της μοτοσυκλέτας που οδηγεί, ενώ υπάρχει επίσης η ελληνική σημαία, το σήμα της ΛΕ.ΜΟ.Ν. και ο χάρτης της Νάξου.

lemon mployza syllektiki

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*