Ν. Μανιός: «Ειλημμένη απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί το νοσοκομείο Νάξου»

Νοσοκομείο Νάξου
admin
03/08/2016 12:31
 
 
 

Η επικείμενη αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας θα φέρει και το «διαζύγιο» του νοσοκομείου Νάξου από αυτό της Σύρου, καθώς η συνένωση τους δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό.

«Η άποψη μου είναι ότι η συγχώνευση διέλυσε τα νοσοκομεία. Ούτε η Σύρος κέρδισε τίποτα, ούτε η Νάξος. Είναι ειλημμένη απόφαση να πάψει να ισχύει η συνένωση των νοσοκομείων Σύρου και Νάξου» δήλωσε ο κ. Μανιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Πόπη Αλιμπέρτη “AlibertiNews” και τόνισε ότι οι νέες διοικήσεις και των δυο νοσοκομείων «έχουν πολλή δουλειά και πρέπει να σκύψουν κυριολεκτικά το κεφάλι πάνω στα προβλήματα γιατί είναι πάρα πολλά».

Ο Ναξιώτης βουλευτής ανέφερε ακόμη, ότι «πρέπει να διεκδικούμε συνεχώς και για το αυτονόητο» και πρόσθεσε ότι η αναμόρφωση του Οργανισμού του Γ.Ν. Νάξου θα συμβάλλει και στην περαιτέρω στελέχωση του με ιατρικό προσωπικό, μιας και από τις 22 οργανικές θέσεις, αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες μόνο οι 13. Επιπλέον, για ορισμένες ειδικότητες, όπως για παράδειγμα αυτή του καρδιολόγου, ο κ. Μανιός επισήμανε ότι θα πρέπει να υπάρχουν δύο γιατροί για να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους προς τους ασθενείς.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*