Νίκος Μανιός: «Ενωμένοι να διεκδικήσουμε το αεροδρόμιο της Νάξου»

aeroplane naxos
admin
03/08/2016 10:23
 
 
 

Δεν είναι χαμένη υπόθεση το αεροδρόμιο της Νάξου, σύμφωνα με τον Ναξιώτη βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιό, ο οποίος φιλοξενήθηκε σήμερα στο στούντιο του AegeanVoice 107.5 και την εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη “AlibertiNews”.

Προϋπόθεση, όμως, για να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες από πλευράς του αρμόδιου υπουργείου είναι η δυναμική και συνεχής διεκδίκηση του έργου από το σύνολο των τοπικών φορέων (βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, σύλλογοι κλπ.) και τους πολίτες, καθώς και ο παραμερισμός διαφόρων μικροσυμφερόντων που αποτελούν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση του.

«Ως βουλευτής και ως πολίτης ζήλεψα, γιατί το αεροδρόμιο της Νάξου τεχνικά έχει πιο εύκολα τη δυνατότητα να επεκταθεί και να γίνει ίδιο σε μέγεθος με αυτό της Πάρου» υποστήριξε ο κ. Μανιός (που παρέστη στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου), τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν φτάνει να θέλω κάτι, πρέπει να παλέψω και γι’ αυτό το κάτι». Σύμφωνα με τον βουλευτή, πρέπει να υπάρξει σύμπνοια και συναίνεση απ’ όλους, κάτι που πέτυχε ο παριανός λαός και οι φορείς του γειτονικού νησιού, οι οποίοι διαχρονικά και ανεξάρτητα από το ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του δήμου, στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις το αίτημα για τη δημιουργία του νέου αεροδρομίου.

«Η Νάξος, η Σύρος και η Μήλος πρέπει να αποκτήσουν τα αεροδρόμια τους» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Μανιός, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερα αεροδρόμια στις Κυκλάδες», η ύπαρξη των οποίων «λύνει και άλλα προβλήματα», όπως π.χ. την μεταφορά επειγόντων ιατρικών περιστατικών.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*