Μοίρασαν …νερό στη γιορτή της Αγίας Παρασκευής στο Πολίχνι

polixni agia paraskevi
admin
26/07/2016 16:53
 
 
 

 

Δεν έχασαν την ευκαιρία να στείλουν το μήνυμα τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους… με διαφορετικό τρόπο, κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής Πολιχνίου Νάξου κατά τη διάρκεια της τοπικής εορτής της Αγίας Παρασκευής το πρωί της Τρίτης…

Έξω από το χώρο της γραφικής εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, με μια μεγάλη αφίσα εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για το γεγονός ότι καταμεσής του καλοκαιριού η τουριστική τους περιοχή δεν έχει νερό, ενώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας επίσης, μοίρασαν στους παρευρισκόμενους… νερό!
Στον εορτασμό παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ο οποίος “τα άκουσε” για τα καλά σχετικά με το πολύ σημαντικό πρόβλημα της περιοχής με το νερό.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης συνέστησε στους κατοίκους “λίγο υπομονή” αφού όπως υποσχέθηκε σε 2-3 μέρες θα λυθεί το πρόβλημα, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιοχές της Νάξου. Μάλιστα ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατηγόρησε “κάποιους” ότι αναδεικνύουν το πρόβλημα για αντιπολιτευτικούς λόγους, προκαλώντας αντιδράσεις.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολιχνίου Νάξου, Γιώργος Σαλτερής ανάρτησε τα εξής: 


Της Αγίας Παρασκευής σήμερα, χρόνια πολλά σε όλους. Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κάνουνε την παρουσία μας αισθητή με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Μοιράσαμε νερό στον κόσμο συμβολικά για να αναδείξουμε το πρόβλημα της περιοχής. Δήμαρχε αν άκουσες και καμιά κουβέντα παραπάνω συχώρα μας! Σίγουρα πάντως δεν κάναμε αντιπολίτευση όπως μας κατηγόρησες“.

(Visited 161 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*