Επίσκεψη του Αποστολικού Νούντσιου, Σεβασμιότατου Edward-Joseph Adams στη Νάξο

papades naxos eparxos 1
admin
26/07/2016 08:54
 
 
 

Με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη και τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη συναντήθηκε ο Αποστολικός Νούντσιος, Σεβασμιότατος κ. Edward – Joseph Adams, συνοδευόμενος από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, Αποστολικό Τοποτηρητή της Επισκοπής Χίου και Μητροπολίτη παντός Αιγαίου, Σεβασμιότατο κ.κ. Νικόλαο και τον Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού των Καθολικών στη Νάξο, π. Γεώργιο Παλαμάρη.

Η συνάντηση με τον έπαρχο Νάξου έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας, ενώ στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν συμβολικά δώρα.

papades naxos eparxos 2

Όσον αφορά στη συνάντηση με τον δήμαρχο, ο κ. Adams μετέφερε τους χαιρετισμούς του Πάπα Φραγκίσκου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αδελφικές σχέσεις και την αρμονική συνύπαρξη των πιστών των δύο Εκκλησιών. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση αναφορικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών σε διαφόρους τομείς, ενώ ο κ. Μαργαρίτης και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λιανός και Τ. Πρωτονοτάριος, οι οποίοι επίσης παρέστησαν, παρουσίασαν τα σχέδια για τις παρεμβάσεις ανάπλασης του Κάστρου της Χώρας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Μεταξύ των δύο πλευρών ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα, επισφραγίζονταςτο αδελφικό κλίμα, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

papades naxos dimarxos 1

papades naxos dimarxos 2

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*